Dance-objedinjena-tema

Nije problem dj...100tinak pesama u playlisti je oko 5 sati muzike..Kada trazite lokal,nemojte reci da ga zelite iznajmiti..tada je cena 200-300e...vec recimo..da je na Adi..oni su po ceo dan prazni..skupi se ekipa..pustite muziku i to je to..Pa cak..
organizator svega toga,treba od gazde uzeti procenat od prodatog p.ica..;)

Ma neka bude i za 50-tak nas,nije bitno...nemora da bude neki veći lokal.
Treba neki DJ da pušta muziku

Ko od nas da pušta muziku kad niko to nezna :?:
Okanite se ćorava posla.:lol:
Nemože svako biti D.J.
Ja znam da puštam muziku samo sa Jukebox-a, nekako mi tako lakše.
Ja sam za to da platimo Dragana Kozlicu mogu lično da ga pitam,ili bar da ga pozovemo,
nismo mi neke prijateljčine,ali ...8-)

Ko od nas da pušta muziku kad niko to nezna :?:
Okanite se ćorava posla.:lol:
Nemože svako biti D.J.
Ja znam da puštam muziku samo sa Jukebox-a, nekako mi tako lakše.
Ja sam za to da platimo Dragana Kozlicu mogu lično da ga pitam,ili bar da ga pozovemo,
nismo mi neke prijateljčine,ali ...8-)

Da a on je bas jak DJ:roll:

On prvo digne regler na mikseru (pesme koje namiksava) pa tek onda uklapa ritam u ritam i trazi brzinu,:roll: on je imao neki poseban sistem mikasanja na kojeg su se izgleda samo nasi seljaci lozili:roll:

E ...polako ljudi nismo došli ovde da se vredjamo.
Pre svega Dragan je u ono vreme, bio oaza za ono što mi volimo, dok smo još bili klinci.
I zato poštovanje molim.
Hteo sam malo da se našalim kad sam pitao: ko od nas da pušta muziku ?

Psihologue gde mogu da nadjem slike Italo Disco izvodjača,tražio sam po netu ali kao što sam ranije napisao,sve su lošeg kvaliteta,skenirane su iz raznih časopisa,ili sa ploča...
Hteo sam da napravim nešto kao kalendar za desktop za narednu godinu.
Nešto sam našao ali nisam zadovoljan,voleo bih da su čistije.
Išao sam i na lične sajtove izvodjača ali nema puno dobrih slika,kao da se kriju.
Bio sam i na sajtu Mike Mareena,nema njegovih wallpapera,samo slike sa gostovanja,
i to male rezolucije.Kada bih nabavio veće slike mislio sam da stavim svakog autora za 1 mesec.

Pozdrav svima i samo opušteno.

Gde je slika?
Hoću sliku što je postavio-la georgejune.

Šta bi za one slike psihologue,reko si da te pitam lično a sad ništa.

Ako ste za žurku na bazenu,i u bazenu možda vam mogu pomoći ali je,bazen malo dalje od BGD,pored Rume je.
I nema miksa,pustiš umiksovan cd i kupanje,a voda toplaaa.
Ali vi sigurno nećete u provinciju,gospoda Beogradjani,muzičari...

1000 POST
Ajde ljudi,našao sam DJ-a i prave zaljubljenike u italo -disco...evo ih dolaze na žurku

506804.gif

931787.gif

800978.gif

370757.gif

Back