Dance-objedinjena-tema

Bolje su to otpevali Nemci-na Engleskom,
ipak si ti bio u pravu Švabe su Švabe, jbo im ja mter.

Pa kazem ti. Bolje milion puta.

Šta je sad ovo,na osnovu stvari od MT vi sad procenjujete kako su švabe uopšte bolje :shock:
Nemoj opet da otvaramo raspravu o tome,ne bi joj se nazirao kraj.
Švaba peva na engleskom a taj italijan na italijanskom???
I u čemu je sad tu bolji švapski italo....neka ga otpeva i MT na švapskom pa da vidimo kako to zvuči.
Ja je imam (imam dial-up vezu pa nemogu da up loud-ujem stvar) i zvuči isto kao i italijan - GROZNO .

E vidis koliko je bolje svabo otpevao na engleskom, nego talijan na svom jeziku:lol::lol::lol::lol:

Ma dobro tu se prica samo o ovoj pesmi koja je stvarno na engl. zakon, ali kad se misli na izradu pesama tada se vidi da je nemacki disco kvalitetnije i ozbiljnije napravljen.
Cak i ploce koje su izdavale nemacke izd. kuce, kao Hansa npr. su daleko bolje svirale od talijanskih.
Radi se o tome da su talijani manje paznje obracali na kvalitet, vise na kvantitet da sto vise prodaju i zarade, svabe su ipak vodili koliko toliko racuna sta rade. I oni su imali promasaja, samo puno manje.
Pa i mentalitet je takav. Sta su talijani do trgovaca i prevaranata, Naravno oni nisu prevaranti kao nasi, oni u tome ipak imaju stila, tako da svako poredjenje nema nikakvu slicnost, a svabonje ipak paze na sta ce liciti njihov proizvod.

A OD GRANT MILERA NIŠTA ?

A
R.BAIS - DAIL MY NUMBER
AGO - COMPUTER (IN MY MIND)
D.D.BAND - MISTERY WOMAN (jedna od himni)
FELLINI - PASSENGER
MAX COVERI - RUN TO THE SUN
EDDY HUNTINGTIN - MEET MY FRIEND
EDDY HUNTINGTIN - USSR

OD SANDRE BI STAVIO - HI, HI, HI
Od Modern Talking mi se svidjala Diaimonds Never Made A Lady,a to niko nije vrteo.
A do instr. Tibor Levai - Gipsy Boobie koji se i danas nečuje ni u Hagu
Pa Piano Fantasia - Song For Denise

Sad sam rondao po discovima i nasao ti.

Black Book - You must change to je italo verzija, a D.D. Band je vise neki disco

http://www.sendspace.com/file/9r9xay

65354349bb7.gif

PREDLOG: Kako već odavno nije napravljena nekakava žurka ili okupljanje fanova disco i italo-disco muzike,predlažem da se dogovorimo oko okupljanja ili žurke u nekom od klubova u Beogradu.Lično znam kako je biti na takvim okupljanjima i stvarno je odlično.
Mogao bi neko ko je iz Bgd.-a da se malo raspita za nekakav klub ili lokal.
Ima zaista dosta fanova i na temi Muzika 80-tih koji bi došli.
Ovo je moj predlog a vi se izjasnite.

Ja sam uvek da se okupimo,slušamo dobru muziku,pijemo,i ostalo...
Ali mislim da će to teško ići u ovim hladnim zimskim mesecima,pa plus praznika i slava na sve strane.
Leti je najbolje,ili čim otopli...
Razumem vas iz BG ili okoline,ali meni se ni u dvorište neide,svaka temperatura ispod 10 stepeni je smrt za moje krhko telo.:oops:
Ipak, ako se skupite i sad organizujete nešto, nemojte mi to govoriti,uradite preko privatnih poruka, jel tako nešto nebih preboleo.:cry:

Ja sam uvek da se okupimo,slušamo dobru muziku,pijemo,i ostalo...
Ali mislim da će to teško ići u ovim hladnim zimskim mesecima,pa plus praznika i slava na sve strane.
Leti je najbolje,ili čim otopli...
Razumem vas iz BG ili okoline,ali meni se ni u dvorište neide,svaka temperatura ispod 10 stepeni je smrt za moje krhko telo.:oops:
Ipak, ako se skupite i sad organizujete nešto, nemojte mi to govoriti,uradite preko privatnih poruka, jel tako nešto nebih preboleo.:cry:

Leti je zagušljivo...nemora to da bude za vreme praznika nego da se samo skupimo (nije toliko bitno kada)...može za mesec ili dva.

Back