Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Re: Disco music, italodisco
Pozdrav svima, novi sam na forumu. Kolekcionar disco, funky i dance muzike.
Molio bih ako mi netko može pomoći, ne mogu nikako doći do 12 inchne verzije Body rockin od Errola Browna, velikog hita iz 1987.
Unapred zahvalan, renzo
Pozdrav svim ljubiteljima italo diska.
Necete mi verovati al sam jedno 20 godina razbijao glavu oko jedne italo pesme, snimio sam je u to vreme ne bas celu neki put na 202-ci da li kod kozlice ili na dragstoru muzike. E sad u medjuvremenu sam kasetu izgubio al mi u glavi ostao refren " magic nights when u say baby i love you..."
Zadnjih 4-5 godina sam je trazio na netu al nikako da je nadjem sve dok letos nisam nabasao na ovu temu i tako citajuci stranicu po stranicu spazim TOPAZ - MAGIC NIGHTS
Evo ponovo je slusam pa rekoh da se uclanim cisto da vam zahvalim verujem da bi inace da kraja zivota razbijao glavu oko pesme.
Moji omiljeni izvodjaci tog italo doba su Ken Laszlo i Savage al volim skoro sve iz te ere (nostalgija valjda).
Izgleda da ljudi kako stare postaju sve vise nostalgicni al meni ova danasnja dance muzika nekako ne moze da se poredi sa onom iz 80-ih i pocetka 90-ih.
Hvala jos jednom sto ste pokrenuli temu i pozdrav svima.![]()
Ako ste u mogućnosti obavezno nabavite Axel Breitung Production.
Ko voli Silent Circle,Joy Peters,Michael Bredford i ostalo u tom fazonu,oduševiće se.
Poz za sve Italo disco fanove.Nesto najbolje od muz pravaca sto je ikada napravljeno.Veliki sam fan Itala.Slusajte jedini Italo disco radio iz Srbije:http://club037.listen2myradio.com
POZDRAV SVIMA...![]()