Danas je ispred skupstine napravljen jako masovan skup protiv vucica. A ko su ti ljudi? Imam informacije iz prve ruke i to je CIA i NATO skup Na tom skupu govnorio je i CIA covek koji zagovara svo vreme korona krize jos veca zatvaranja i kritikuje krizni stab sto nije ostriji. Necu ni ime da mu spomenem. Znaci na tom skupu je govorio neko koji je na platnom spisku vakcinaskog mafijaskog lobija. A znateli zasto je izaso ovoliki broj ljudi a kad protestvuju nacionalne i patriotske snage ne moze da se skupi ni 1000 ljudi? Zato sto je CIA angazovala svoje ljude po Srbiji koji su vodje sekti i dala im naredbu da izvedu svoje clanove sekti. Dakle to je skup kao i ona zuta patka i nedavimo Beograd i 1 od 5 miliona. To je taj skup. To nisu patriote koji su izasli. Tako da se zna ko je sta. Ja jesam protiv Vucica ali protiv ovih sam duplo vise. Ako treba biram izmedju Vucica i ovih biram Vucica. Ako treba biram izmedju patriota i Vucica biram patriote ali problem je sto ljudi u Srbiji ne misle na svoju buducnost i ne mogu da razaznaju ko je ko u nasoj Srbiji jer su toliko izmesetarili CIA lobisti da su ljudi sludjeni. A ***** nisu smele da izadju sa pravim imenom skupa vec lazu da su ekoloski skup. Zato ovo pisem da ljudi ne nasedaju i ne izlaze na te skupove koje organizuje CIA. Evo tog skupa: