Danasnji skup ispred skuprstine su snage gore od Vucica

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.720
Danas je ispred skupstine napravljen jako masovan skup protiv vucica. A ko su ti ljudi? Imam informacije iz prve ruke i to je CIA i NATO skup Na tom skupu govnorio je i CIA covek koji zagovara svo vreme korona krize jos veca zatvaranja i kritikuje krizni stab sto nije ostriji. Necu ni ime da mu spomenem. Znaci na tom skupu je govorio neko koji je na platnom spisku vakcinaskog mafijaskog lobija. A znateli zasto je izaso ovoliki broj ljudi a kad protestvuju nacionalne i patriotske snage ne moze da se skupi ni 1000 ljudi? Zato sto je CIA angazovala svoje ljude po Srbiji koji su vodje sekti i dala im naredbu da izvedu svoje clanove sekti. Dakle to je skup kao i ona zuta patka i nedavimo Beograd i 1 od 5 miliona. To je taj skup. To nisu patriote koji su izasli. Tako da se zna ko je sta. Ja jesam protiv Vucica ali protiv ovih sam duplo vise. Ako treba biram izmedju Vucica i ovih biram Vucica. Ako treba biram izmedju patriota i Vucica biram patriote ali problem je sto ljudi u Srbiji ne misle na svoju buducnost i ne mogu da razaznaju ko je ko u nasoj Srbiji jer su toliko izmesetarili CIA lobisti da su ljudi sludjeni. A ***** nisu smele da izadju sa pravim imenom skupa vec lazu da su ekoloski skup. Zato ovo pisem da ljudi ne nasedaju i ne izlaze na te skupove koje organizuje CIA. Evo tog skupa:

Opisao sma ga lako mozes da provalis
нећу да нагађам ништа - дај име? (овде си анониман - нико ти ништа неће)
(доста су квази криви мађари, хрвати, бошњаци или већ које групе.. тај који прави с. има име и презиме и може му се судити а не целој групи!)

е моји руси/амери или већ који... провалио сам/смо вас одавно.. нећете више хушкати локално становништво на комшије!

Podrzavam skup ali da se konacno obracunaju sa svima u politici i da na vlast dodje narodna vlada a politicarima da presudi narodni sud a svi znamo narod nema lepe metode. Dakle demokratski da im se presudi a moze i nabrzaka jer narod vise vremena nema. Ili mi ili oni.

i jos bih voleo kada se zavrsi sa politicarima onda da se predje brzinski i na drustvene mreze. Sve botovske ip adrese imamo tako da...

Po sistemu koji i on sprovodi, upadanje u 7 ujutru u kuce botovima.

Dobro jutro.

Dobro jutro.

Da li ste vi na tom i tom forumu botovali unazad godinu dve za sns sektu?

Nisam.

Nisi, pa pendrek preko ledja.

Jel jesi ili nisi?

Nisam.

Nisi, pa opet pendrekom.

Lepo te pitam ko coveka jel jesi jel nisi?

Jesam.

Aaa jesi, znam nego zajebavam te imamo tvoj ip brows.

Dramska pauza.

pa opet pendrekom.

Imam informacije iz prve ruke i to je CIA i NATO skup

Почињем мало да сумњам у те твоје изворе.

Годинама пишеш воде како ти имаш нека познанства и информације, а сваки пут то испадне нешто тотално глупо.

Зато мислимда не треба да ти верујемо осим ако докажеш кредибилност извора информације.

Imam i ja jednu info sa vrha koju sam pustio 3 meseca pre svih alternativnih medija.

20210410_215218.jpg

Back