Danasnji dan i vi, kako vam ide?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.409
Za pravoslavne je trinaest srecan broj al' azijati uz katolike namecu svoju dramu te sami sebi prave situacije jer veruju svi zajedno u njih,sami sebi nabijaju tenziju,paznja im se smanji,samim tim spretnost jer su preoptereceni mislima.
Kako vam prolazi danasnji dan,koliko akumulirana tenzija stranaca (ne)utice na vas?

Volim broj 13, čak i malo više od ostalih. Živela sam na adresi sa brojem 13, moji roditelji su se venčali 13. u mesecu, trenutno sam u kancelariji broj 13... a još i petak danas, najradosniji dan nas radno aktivnih ljudi. Inače, taj petak 13. mi je uvek, barem do sada bio, lep i lagan. Valjda svi čekaju neki "wooow ups, hebi ga" momenat, a meni je - potaman.

Volim broj 13, čak i malo više od ostalih. Živela sam na adresi sa brojem 13, moji roditelji su se venčali 13. u mesecu, trenutno sam u kancelariji broj 13... a još i petak danas, najradosniji dan nas radno aktivnih ljudi. Inače, taj petak 13. mi je uvek, barem do sada bio, lep i lagan. Valjda svi čekaju neki "wooow ups, hebi ga" momenat, a meni je - potaman.

Сугестија Да промениш име аватара у

PinocchiА​

Back