Danasnja muzika je *!!!

To ti tako misliš. Ali kada bi malo više prokopao, kada bi zavirio malo iza Pink televizije i Mtv-a video bi da i danas ima jednako odličnih bendova kao i ranije, samo nisu toliko komercijalni i popularni kao u neko ranije vreme.
Ako na Tv-u ne viđaš dobru muziku, ne znači da ona ne postoji ili da je zamrla ili da se ne stvara.
Ima mnogo predobrih bendova koji i dan danas prave predobru muziku, a to što ih ti ne znaš ne daje ti za pravo da pljuješ po svima:thumbdown:

:amen:

ajde i one starke mogu sa razumem ali ta g.o.v.n.a. ko da si dosao sa njive.......jbote lepse je gledati grand majke mi nego gledati te neke divljake to je samo za neizivljene ljude bre svi koji to slusaju imaju neke psiho fizio retardo tripove..... Ovo je Srbija i nema mesta bolesnicima i divljacima..... Ako slusate rok slusajte Riblju Corbu, Crvenu Jabuku, Parni Valjak, Bijelo Dugme a ne neke Partibrejkerse retarde i te neke likove koji lickaju svoj matorski-seljacki naglasak da bi izgledali kao neki urbani bend...... Kakav bre pank, metal to je za bolesne.... SHVATITE OVO LICNO

:besan2: Što se boldovanog tiče, nemoj te tužim za klevetu, dečko.

Što se podvučenog tiče: Šta je, seljanine, kameno doba? :whistling:

:orkestar:

NEMAM POJMA KO SU TI LOVE SONG.ALI VERUJEM DA MI SE NE BI SVIDELI UOPSTE.OK NE KOPAM BAS TOLIKO DUBOKO,IZ RAZLOGA STO SAM RAZOCARANA U DANASNJU MUZIKU,PA MISLIM DA I NEMA NEKE POENTE KOPATI TOLIKO! NE SLUSAM IZRAZITO REP,ALI VOLIM NEKE IZVODJACE DA CUJEM.
U SVAKOM VREMENU JE POSTOJALA I DOBRA I LOSA MUZIKA,SAMO STO MI SE CINI DA IZVODJACI VISE NE ZNAJU STA DA SMISLE PA SAMO PRAVE MUZICKA IZDANJA DA BI NEKA GLUPAVA DECURLIJA BALAVILA! E PA SE NE ZOVU FANOVI! JA DA BENAVIM NAD NEKIM BENDOM SAMO ZATO STO PEVAC "JE JAKO SLADAK"! DAJ BRATE CINJENICA JE DA VELIK DEO SCENE PROPADA,TONE U ZIVI PESAK! NARAVNO,TAKODJE SE SLAZEM DA NIJE SVE *,I DA CE UVEK BITI GRUPA KOJE SU VREDNE SLUSANJA! ALI VECI DEO SVEGA JESTE *

Pa razmisli ovako na trenutak,ti napravis dobar album,muzika je super,probijes se malo(na bilo kojoj sceni-domaca strana...):super: :super:...ali da bi to uradio moras da potpises sa izdavackom kucom:think: :think:,koja ce u ugovoru sigurno navesti da ti moras da izdas jos 3 albuma u sledece minimum 3 godine:roll: :roll:.Retko ko moze da ima tako dobru inspiraciju a da je nije nasao u porocima:thumbdown:.Grandovci samo stancaju albume :brus: ali oni ne pisu svoje pesme,njima su textopisci sasvim neki 3. ljudi.
Poenta,ako neko svira za svoju dusu,i za svoje blize prijatelje,briga ga da li ga iko drugi slusa,a ako vec oces da budes pro muzicar 21 veka...potpisi :rtfm:

:twisted::twisted::twisted:U poslednje vreme jako cesto i dugo razmisljam kako je sva muzika u 2000-tima jako veliko *. Ajde razumem ja,to jeste komercijala,ali na primer ranije je bilo jako dobrih bendova i izvodjaca,iako su bili popularni do divljenja! Jednostavno,danasnja muzicka scena je mrtva i neko mora da je pokrene! Sve danasnje pesme su bazirane samo na nekoj prevari,slinavim ljubavnim boljkama,i kod dece,omiljeni: toliko beznacajni problemi u skoli,u ljubavi,u porodici,nerazumevanja vrsnjaka sa obrazlozenjem oni su glupi sto nisu poremeceni kao ja! Dokle vise??? Kaoda danasnji muzicari vise nemaju muhda da nesto pametno smisle!!! Svi dobri bendovi su se:80%ili raspali,17%ili su postali jadni i ispolirani! A ova 3%??? Pa njih niko na * ni malo jer se ne uklapaju u kalup gluposti kao ostali!!!!:twisted::twisted::twisted:

Kažeš, današnja muzička scena je mrtva. Zar? Jesi li pokušala da poslušaš nešto van jednog muzičkog žanra, nešto van repa, hip- hopa, roka. Danas postoji na hiljade i hiljade talentovanih ljudi, manje- više poznatih, izvođača kantri, soul, džez, bluz, klasične, metal, pank.... muzike. Ne razumem te. Kako sam ja čula za njih, kako JA i MOJA okolina sluša tu kvalitetnu (ukusi su različiti) muziku, a kod tebe je oskudacija. ???
Neko je napisao, kopaj. Slažem se sa tim.
Puno pozdrava :cool: :mrgreen:

Ne slusam ja samo jedan zanr,ja sta god je kvalitetna i zanimljiva muzika uvatim da slusam... Samo kazem da vecina izvodjaca i nema puno da ponudi od kvalitetne muzike. Ranije je i bilo te indi muzike,bendova koji su opstajali i bez ugovora sa najpoznatijom izdavackom kucom,a sad bez ugovora nema leba... I jos iste te kuce godinama vrte jednu istu vrstu muzike koja se jedino dopada klincima,i koja je potpuni krs. Stvarno svaka cast onima koji uspevaju da opstanu u muzickom svetu a da ne spadaju u tu kategotriju...

kakve se ovde gluposti izjavljuju od metalaca, boze me sacuvaj
okoreli cupavi debili...

ne mislim na tebe konkretno, nego generalno...nista licno

zato su vrh intelektualne elite momci koji iz sirogojnog vade kajle iz rumunije koje su njihovi cigani poshteno pravili od alu-folije i ofarbali zlatnim sprejem, sa tarzankama montiranim svinjskom mashcu i crnim trenerkama uvuchenim u bele charape!!! :per::per:

zato su vrh intelektualne elite momci koji iz sirogojnog vade kajle iz rumunije koje su njihovi cigani poshteno pravili od alu-folije i ofarbali zlatnim sprejem, sa tarzankama montiranim svinjskom mashcu i crnim trenerkama uvuchenim u bele charape!!! :per::per:

to si rekao valjda :mrgreen:

ali ajde i ja da se nadovezem

'zato su vrh intelektualne elite momci' koji se nisu sisali po nekoliko godina, kosu peru ne bas cesto, poprilicno smrde, ne brijaju se bas cesto, nose pocepane i izbledele majice svojih metal bogova, kao i pocepane farmerice i stare vojnicke pantalone..Od obuce vole pocepane starke, ako imaju para za martine, ako ne, onda ne ginu stare vojnicke cizme..

ovako mozemo u nedogled :per:

'zato su vrh intelektualne elite momci' koji se nisu sisali po nekoliko godina, kosu peru ne bas cesto, poprilicno smrde, ne brijaju se bas cesto, nose pocepane i izbledele majice svojih metal bogova, kao i pocepane farmerice i stare vojnicke pantalone..Od obuce vole pocepane starke, ako imaju para za martine, ako ne, onda ne ginu stare vojnicke cizme..

A ne to su ti danashnji klinci koji koriste depresiju kao izgovor za to shto su raspadnuti i shto smrde! Pocepane farmerice, duboke bele patike (ali one kakve su se pravile 80'ih), starke ali NE ISCEPANE, martinke tu i tamo, to je kasnije tek ushlo u fazon, redovno obrijano ili pak stilizovana bradica i brkovi, oprana kosa i redovno odrzavanje higijene su odlike vecine matorijih metalera sa kojima sam imao prilike da blejachim a da ne pricham za mene i moju ekipu, nikad raspadnutost i nikad smrdljivo!!! Dok opet, za razliku od momaka koje sam ja opisao, ne stavljamo 3 litre parfema ili dezedoransa a da se nismo kupali po 20 dana :mrgreen:

on topic - moderna muzika ***** balls *->

to su isto i matorci govorili za r'n'r kad je uzimao maha 60ih... a sad su samo zamenili uloge, te djeca govore kako moderna muzika suckuje, a jedino sto valja jeste stari dobri rok n rol... e onda, ranije je samo bio u pitanju stari dobri kantri... ili sta god da je bilo popularno medj matoranima

Gde si ti zalutao rodjace? Evo nesto da te orasplozimo,sada samo da odradis nekog za malo dopa i zazmuris i zamislis da si u tvojim divnim 90-ima:hahaha:
_-1.jpg

Vrha tebra,aaaaaaaaaaaaaaaaa????:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Back