Orgasmatron
Aktivan član
- Poruka
- 1.030
Meni je super,i ne znam ko je gaynach![]()
chudi me, imate dosta slichan nachin razmishljanja pa rekoh da niste mozda neki rod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je super,i ne znam ko je gaynach![]()
To ti tako misliš. Ali kada bi malo više prokopao, kada bi zavirio malo iza Pink televizije i Mtv-a video bi da i danas ima jednako odličnih bendova kao i ranije, samo nisu toliko komercijalni i popularni kao u neko ranije vreme.
Ako na Tv-u ne viđaš dobru muziku, ne znači da ona ne postoji ili da je zamrla ili da se ne stvara.
Ima mnogo predobrih bendova koji i dan danas prave predobru muziku, a to što ih ti ne znaš ne daje ti za pravo da pljuješ po svima![]()
ajde i one starke mogu sa razumem ali ta g.o.v.n.a. ko da si dosao sa njive.......jbote lepse je gledati grand majke mi nego gledati te neke divljake to je samo za neizivljene ljude bre svi koji to slusaju imaju neke psiho fizio retardo tripove..... Ovo je Srbija i nema mesta bolesnicima i divljacima..... Ako slusate rok slusajte Riblju Corbu, Crvenu Jabuku, Parni Valjak, Bijelo Dugme a ne neke Partibrejkerse retarde i te neke likove koji lickaju svoj matorski-seljacki naglasak da bi izgledali kao neki urbani bend...... Kakav bre pank, metal to je za bolesne.... SHVATITE OVO LICNO
NEMAM POJMA KO SU TI LOVE SONG.ALI VERUJEM DA MI SE NE BI SVIDELI UOPSTE.OK NE KOPAM BAS TOLIKO DUBOKO,IZ RAZLOGA STO SAM RAZOCARANA U DANASNJU MUZIKU,PA MISLIM DA I NEMA NEKE POENTE KOPATI TOLIKO! NE SLUSAM IZRAZITO REP,ALI VOLIM NEKE IZVODJACE DA CUJEM.
U SVAKOM VREMENU JE POSTOJALA I DOBRA I LOSA MUZIKA,SAMO STO MI SE CINI DA IZVODJACI VISE NE ZNAJU STA DA SMISLE PA SAMO PRAVE MUZICKA IZDANJA DA BI NEKA GLUPAVA DECURLIJA BALAVILA! E PA SE NE ZOVU FANOVI! JA DA BENAVIM NAD NEKIM BENDOM SAMO ZATO STO PEVAC "JE JAKO SLADAK"! DAJ BRATE CINJENICA JE DA VELIK DEO SCENE PROPADA,TONE U ZIVI PESAK! NARAVNO,TAKODJE SE SLAZEM DA NIJE SVE *,I DA CE UVEK BITI GRUPA KOJE SU VREDNE SLUSANJA! ALI VECI DEO SVEGA JESTE *
U poslednje vreme jako cesto i dugo razmisljam kako je sva muzika u 2000-tima jako veliko *. Ajde razumem ja,to jeste komercijala,ali na primer ranije je bilo jako dobrih bendova i izvodjaca,iako su bili popularni do divljenja! Jednostavno,danasnja muzicka scena je mrtva i neko mora da je pokrene! Sve danasnje pesme su bazirane samo na nekoj prevari,slinavim ljubavnim boljkama,i kod dece,omiljeni: toliko beznacajni problemi u skoli,u ljubavi,u porodici,nerazumevanja vrsnjaka sa obrazlozenjem oni su glupi sto nisu poremeceni kao ja! Dokle vise??? Kaoda danasnji muzicari vise nemaju muhda da nesto pametno smisle!!! Svi dobri bendovi su se:80%ili raspali,17%ili su postali jadni i ispolirani! A ova 3%??? Pa njih niko na * ni malo jer se ne uklapaju u kalup gluposti kao ostali!!!!
![]()
Sta je ovo?Neki ludi fenser?da vas shutnem er maksom u glavu pre nego shto pomerite vashe martinke ili chizme
Sta je ovo?Neki ludi fenser?
okoreli shaban...kakve gluposti izvaljuje..
nabijem mu ja te njegove maxerice u dupe..![]()
kakve se ovde gluposti izjavljuju od metalaca, boze me sacuvaj
okoreli cupavi debili...
ne mislim na tebe konkretno, nego generalno...nista licno
zato su vrh intelektualne elite momci koji iz sirogojnog vade kajle iz rumunije koje su njihovi cigani poshteno pravili od alu-folije i ofarbali zlatnim sprejem, sa tarzankama montiranim svinjskom mashcu i crnim trenerkama uvuchenim u bele charape!!!![]()
to si rekao valjda
ali ajde i ja da se nadovezem
'zato su vrh intelektualne elite momci' koji se nisu sisali po nekoliko godina, kosu peru ne bas cesto, poprilicno smrde, ne brijaju se bas cesto, nose pocepane i izbledele majice svojih metal bogova, kao i pocepane farmerice i stare vojnicke pantalone..Od obuce vole pocepane starke, ako imaju para za martine, ako ne, onda ne ginu stare vojnicke cizme..
ovako mozemo u nedogled![]()
Gde si ti zalutao rodjace? Evo nesto da te orasplozimo,sada samo da odradis nekog za malo dopa i zazmuris i zamislis da si u tvojim divnim 90-imato si rekao valjda
ali ajde i ja da se nadovezem
'zato su vrh intelektualne elite momci' koji se nisu sisali po nekoliko godina, kosu peru ne bas cesto, poprilicno smrde, ne brijaju se bas cesto, nose pocepane i izbledele majice svojih metal bogova, kao i pocepane farmerice i stare vojnicke pantalone..Od obuce vole pocepane starke, ako imaju para za martine, ako ne, onda ne ginu stare vojnicke cizme..
ovako mozemo u nedogled![]()
Jasno kao dan...danashnja muzika: