Danas ugovor o “Južnom toku“

Pa dobro tu su svakako iznad Kurira, apsolutne razlike nisu bitne.:lol:
Oko price o Gaspromu su se zaista izblamirali i pokazali pravo lice. Ogromna kolicina gluposti, nekompetentan pristup temi, raznorazna nagadjanja i pocetnicke greske, moram priznati su kod mene izazvale gadjenej prema ovom listu.
Po meni najvrednije kod tih novina su sportske strane, ostalo nije vredno citanja.
Bolje je kupiti Vreme ili Nin, nego kolicinu politicke doze crpeti iz takvih novina.
pa to ti kazem ne mislim ja da je Blic kvalitetan,bas naprotiv nego je dobro sto su ostali na tom liberalnom prozapadnom kursu u vreme sveopste rusofilsko -nesvrstane histerije ,a ima visok tiraz te je samim tim i koristan iako upitnog kvaliteta ,al sve jedno ne bi nikad davao pare za to ,a NiN i se kupuje kod mene vec 15 godina iako se bas u kuci ne slazemo sa njim , a Vreme isto redovno od osnivanja , a od dnevnih novina Dnevnin ,Danas i Politika ponekad , sto je vec previse ,samo mi jos Blic fali
a sto se tice price sa Gazpromom po meni je skroz OK ispalo jer ce Rusi stvarno zavesti tamo reda ,ustvari vec su poceli da raskantavaju bandu neradnicku ,a ja sam bas upoznat jako dobro sa stanjem tamo i kakvog se sve mulja i taloga nakupilo .

Poslednja izmena:

Back