Данас у Србији једина парламентарна опозиција је ЛЕВИЦА

Koji moj Alek? Kako mogu da podrzim coveka koji je izdao sopstvenog kuma i njegovog politickog tvorca. A to sto ga ovaj ne hapsi, pa mozda su u dilu, zamisli samo PKB, koje su tu pare?

A добро, извини "брате"... значи "дверјанин" ... јао "дверјани", па данас од срамоте нисте ни стрим "Снага народа" укључили.
Па да. Шта сада рећи СрБској Дијаспори која је од уста одвајала за - како су гастарбајтерима на стриму "Снага народа" баронисали доказана лажовчина Милан Миленковић и рокенрол ди-џеј из времена самоуправног социјализма и оснивач ДС-а, дверачки "градоначелник" Марко Јанковић - минимум 10 % на републичким изборима ....

Ма, слагаће их Марко Миленковић већ нешто (има тај екс-јуловац искуства); стварно, зашто не пустите стрим? Иовако сем лагања "дверјани" друго и не знају, зато пустите Милана Миленковића да лаже нешто као и до сада!

Poslednja izmena:
Problem sa DS-om je u tome sto za njih glasaju samo levicari koji su na srednjim ili visim drustvenim polozajima, a snaga levice u drustvu je uvek zavisila od masovnosti prostacke radne snage. Ta prosta radna snaga nece da glasa za DS, vec glasaju za SPS i SNS.
Није тачно јер су у коалицији са ДС ишли и Удружени синдикати Србије "Слога".
Наравно, после Тадићеве "дворске" политике, треба доста радити на профилисању Демократске странке као аутентичне социјал-демократске партије, а то ће се најбоље постићи у тв преносима са скупштинских заседања.

- - - - - - - - - -

Jedina opozicija po svoj prilici Naprdnjacima će biti Socijalisti, a nije isključeno ni da se Tadić I Djilas ponovo ujedine, uz još neke manje stranke (ko nekada što je Djindjić uradio-udružio se I sa kurtom I sa murtom)
Коферче ако не буде у власти биће у затвору, а СПС иовако није левица осим на папиру и у предизборним обећањима. Класична група гангстера.

Није тачно јер су у коалицији са ДС ишли и Удружени синдикати Србије "Слога".
Наравно, после Тадићеве "дворске" политике, треба доста радити на профилисању Демократске странке као аутентичне социјал-демократске партије, а то ће се најбоље постићи у тв преносима са скупштинских заседања.
.

Da bi se to desilo, prvo Djilas mora da promeni svoju elitisticku retoriku. a to ce mu biti tesko, jer je elitizam veliki deo njegovog licnog identiteta.

Ако СНС не направи коалицију, а не верујем да хоће, опозиција ће заиста и бити левичарска. Бар формално.

Тако је, браво, а видећеш да неће бити "формална".
Иначе, коалиције СНС и ДС неће бити.
СА НДС ВЕРОВАТНО ДА ХОЋЕ БИТИ КОАЛИЦИЈЕ ЈЕР ЈЕ ТО ЖИВОТНА ЖЕЉА МИКИЈА РАКИЋА. Он је тешко болестан, и жеља му је да каријеру заврши уз свог доброг пријатеља 'Алека'.

Poslednja izmena:
Da bi se to desilo, prvo Djilas mora da promeni svoju elitisticku retoriku. a to ce mu biti tesko, jer je elitizam veliki deo njegovog licnog identiteta.

Друг Ђилас говори сасвим нормално, да га свако може разумети.
За "елитистичку реторику" обрати се Борису Тадићу који ти је сигурно драг.

Друг Ђилас говори сасвим нормално, да га свако може разумети.
За "елитистичку реторику" обрати се Борису Тадићу који ти је сигурно драг.

Pu pu daleko bilo...Meni Tadic i nema nikakvu retoriku, njemu je bitno samo koju zensku ce da muva u zivotu, zabole ga i za retoriku, i za politiku. Ja Djilasa komentarisem zato sto ga smatram za koliko-toliko ozbiljnog igraca, a Tadic je obican klovn, na nivou Krstinih forumasa.

Pu pu daleko bilo...Meni Tadic i nema nikakvu retoriku, njemu je bitno samo koju zensku ce da muva u zivotu, zabole ga i za retoriku, i za politiku. Ja Djilasa komentarisem zato sto ga smatram za koliko-toliko ozbiljnog igraca, a Tadic je obican klovn, na nivou Krstinih forumasa.
Па ко има за тебе "реторику"?
Баш да чујем?

Па ко има за тебе "реторику"?
Баш да чујем?

Pa naravno Radulovic. I Prokopijevic. To su pravi ljudi. Doduse, ne toliko sto se same retorike tice, nego ideja. Ali npr. Dacic ima super retoriku za svoje biracko telo, i svoju ciljnu grupu. Ako Djilas hoce da bude glavna levicarska snaga u drzavi, mora malo da smanji taj elitizam.

Djilas je enciklopedijski primerak lika nad kojim se treba i fizicki i psihicki izivljavati od osnovne pa do kasnih 40ih.

Ja sam takodje ima par djilasa kao klinac kojima sam zavrtao ushi,shutirao u dupe,ubacivao u kontejner kad sam bio nackli.

E,sad,okle takav lik prvo na tv-u pa u politici pa u meleonima meni uopste ne ide u glavu,sta ste ubrizgali ovoj Srbiji pa toliko ni za vreme rata luda nije bila.

- - - - - - - - - -

Jeste,neko ce reci da je siledzijsko i sta ti ja znam,ali to je takva glupa fizionomija sastavljena iz milion glupih i bangavih osobina da ti se jednostavno probudi civilizacijski instikt da mu lupis cusku kad ga ugledas.

Pa naravno Radulovic. I Prokopijevic. To su pravi ljudi. Doduse, ne toliko sto se same retorike tice, nego ideja. Ali npr. Dacic ima super retoriku za svoje biracko telo, i svoju ciljnu grupu. (...)
Ахахаха, economic hitmen Радуловић који је десет хиљада радника оставио без посла.
Прокопијевић, мртво пувало оптерећено својим "аристократским" пореклом.
А Дачић ће ту и такву "реторику за своје бирачко тело" још боље усавршити - у Забели.

Браво за левицу!

prvi-maj-protest-sindikati_660x330.jpg

nina-izabrana.jpg

nova-stranka-transformacija-obrazovnog-sistema.jpg

ds.jpg
jerkov-tanjug.jpg
607536-50.jpg

Златан прелазак цензуса!
У скупштини Србије, глас опозиције ће најзад бити - САМО ГЛАС ЛЕВИЦЕ!
:super:

Ако су ти ти криминалци левица пресеци вене. Ти ниси нормалан. Ебо те Че гевара.

A добро, извини "брате"... значи "дверјанин" ... јао "дверјани", па данас од срамоте нисте ни стрим "Снага народа" укључили.
Па да. Шта сада рећи СрБској Дијаспори која је од уста одвајала за - како су гастарбајтерима на стриму "Снага народа" баронисали доказана лажовчина Милан Миленковић и рокенрол ди-џеј из времена самоуправног социјализма и оснивач ДС-а, дверачки "градоначелник" Марко Јанковић - минимум 10 % на републичким изборима ....

Ма, слагаће их Марко Миленковић већ нешто (има тај екс-јуловац искуства); стварно, зашто не пустите стрим? Иовако сем лагања "дверјани" друго и не знају, зато пустите Милана Миленковића да лаже нешто као и до сада!

Au kakve bre dveri zveri, ma ne mogu, sve si pomesao

Back