- Poruka
- 1.978
Ja jos nedelju dana i imunizovan. Inace ja sam stavio opcija bilo koja, u ponudi bila samo kineska, prihvatio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usrecio si se i jos kupi gajbicu banana.Шта сам чекао до сада ?
Ма школован сам човек, знам значај вакцине, него ето ...
Све сам размишљао "кад је пре направише", "дал' је добра" и тако.
Све у свему прошврљам мало по интернету,
свака вакцина је добра,
свака има и своје мане !
Како одабрати ?
Пошто струка препушта мени да одаберем, ја размислим потрошачки.
Односно пре тога размислим кукавички и одмах одбацим Астра Зенеку
јер сам чуо да има болне пратеће ефекте.
Дакле остаје руска, америчка и кинеска.
Реко, да купујем ципеле, чије бих узео ?
А кола ?
А гитару ?
А чије филмове волим ?
Значи потрошачки гледано (то је једини начин на који ја могу да гледам, поред цене, али све су бесплатне !),
заиста су амерички производи супериорни у односу на наведену конкуренцију.
Питали су ме у коју ћу руку, реко десну.
И би тако, ваљда ...
Нити сам шта осетио, нит сад осећам (6 сати касније).
Једна мршавица сестра убада Фајзера само тако.
Препоручујем !
После одем да купим патике, обих ноге тражећи.
Бар 3 сата хода, рачунам да је и то добро,
серум сам распоредио по целом телу (да не боли убодно место).
Све се то десило данас, 13. маја 2021. у ДЗ Нови Београд Нехруова 53.
Без заказивања, само лична карта, није важно одакле си !
Одабереш вакцину (немају Астра Зенеку), потпишеш да си је одабрао,
сачекаш петнаестак минута (нема гужве - било нас је двадесетак) и шкљоц !
Мршавица је стварно талентована !!!![]()
![]()
![]()
Problem je cak obrnut ovde, "pismeni" padaju na ovom testu "skolovali su" indoktrinu. Tesko ces da prodas pricu saneru sa Bajlonijeve pijace, zna covek sta je laz ima iskustvo. Tipa za neke ocigledne stvari "intelektualci" padaju, oni sto znaju manje slova ponekad cak i prolaze igricu-(u manjoj su indoktrini).A šta očekivati u zemlji na brdovitom balkanu iza sedam gora i mora gde životari 1,3 miliona nepismenih ljudi![]()
Zar nisu i iz fajzera rekli da ce morati treca doza?Ti ces morati u oktobru i po neku ozbiljnu vakcinu.
Tako savetuju ovi kod kojih je bilo samo Sinofarma.
Fajzer jos uvek ne zna kada ce i kako sta biti jer ljudiZar nisu i iz fajzera rekli da ce morati treca doza?
A rusi sta kazu? ja mislim da je sputnjik najboljaFajzer jos uvek ne zna kada ce i kako sta biti jer ljudi
vakcinisani u decembru/januaru jos uvek imaju visok nivo
antitela.
Kod Sinofarma antitela su skoro pa nula, otuda sada idu
preporuke da se treca doza uzme ipak Bajontech (Fajzer)
Moras onda da citas neke njihove izvore, ja nemamA rusi sta kazu? ja mislim da je sputnjik najbolja
Ja sam video da dobar deo mladih amera ne zeli ni fajzera. zato ih stimulisu raznim novcanim paketima, skolskim stipendijama, putovanjima...Moras onda da citas neke njihove izvore, ja nemam
informacije o njihovoj vakcni.
Meni je samo cudno da sami Rusi ne zele tu vakcinu.
Ja nisam ni videla ni cula, samo znam da nazalost u Nemackoj,Ja sam video da dobar deo mladih amera ne zeli ni fajzera. zato ih stimulisu raznim novcanim paketima, skolskim stipendijama, putovanjima...
A Kaiser Family Foundation survey suggests 74% of Americans who have not been vaccinated are worried about serious side effects, while 43% are concerned about missing work. Others said they were taking a wait-and-see attitude or are opposed to getting vaccinated. “A lot of students are acting like the virus really doesn’t matter, they don’t care,” said 21-year-old Jordan Hall from Seattle. “I’ve seen some people get sick a day or two after getting their shot and I want to wait for more data before I get vaccinated.”Ja nisam ni videla ni cula, samo znam da nazalost u Nemackoj,
a tako je po celoj Evropi ukljucujuci i UK, Pfizer/Biontech jednostavno
ne moze da se dobije jer svi zele samo tu vakcinu. Moguce je da su
glupi ili nisu culi ove mnoge mlade Amere koji se zale.
Ne mozes da dobijes cak i da ga menjas za bubreg.![]()
Ako bude trebalo primicu i trecu dozu.Fajzer,Astrazeneka,Sputnjik V sve jedno.Mada znam ljude medicinske radnike koji su bas izabrali Sinopharm.Ti ces morati u oktobru i po neku ozbiljnu vakcinu.
Tako savetuju ovi kod kojih je bilo samo Sinofarma.
Jos se nista ne zna za tu trecu dozu, mozda ce biti aktuelna uAko bude trebalo primicu i trecu dozu.Fajzer,Astrazeneka,Sputnjik V sve jedno.Mada znam ljude medicinske radnike koji su bas izabrali Sinopharm.
Antitela i nisu toliko bitna,najbitnije da je organizam upoznao neprijatelja i zna kako da se bori.
U 3 crvene da bodu opetJos se nista ne zna za tu trecu dozu, mozda ce biti aktuelna u
januaru. Pretpostavljam da cekaju 6-7 meseci od druge vakcinacije
a vide kako stvari stoje.