Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hej Bogi, ali tako sam retko u prilici da se usred radne nedelje budim posle osam...
iako sam cekala odmor od septembra i molila da me ostave samo nedelju dana na miru, nisu imali milost.
onda mi se izlizala tolerancija i napravih incident.
ne zbog odmora vec sasvim levi incident
i da vidis kako po ekspresnom postupku dobih nedelju dana....

pitam se kakav je svet postao, i zasto ne reaguje na lepu reč kao da je ne razume vec samo na
bezobrazluk i šut u d.

hej Bogi, ali tako sam retko u prilici da se usred radne nedelje budim posle osam...
iako sam cekala odmor od septembra i molila da me ostave samo nedelju dana na miru, nisu imali milost.

pitam se kakav je svet postao, i zasto ne reaguje na lepu reč kao da je ne razume vec samo na
bezobrazluk i šut u d.
Ја сам волела када из неког разлога останем код куће а клинац иде пре подне у школу. Па то јутро, мммммм... Неописиво задовољство.

Ја сам волела када из неког разлога останем код куће а клинац иде пре подне у школу. Па то јутро, мммммм... Неописиво задовољство.
jeste neopisivo. makar i samo da spavaju po sobama, i to je vec nesto:lol:
nista posebno ne radis sto i inace ali ti je fino sto oko tebe nema glasovnih ometača

jeste neopisivo. makar i samo da spavaju po sobama, i to je vec nesto:lol:
nista posebno ne radis sto i inace ali ti je fino sto oko tebe nema glasovnih ometača
И као мала сам обожавала да останем сама, а остављали су ме баш рано, као и ја клинца. И што кажеш ништа не радиш што не би и иначе, али је лепше :)
Увек ми је било чудно када неко не воли, не уме сам.

ja sam uvek umela.
sada muz radi iz stana, cerka je na raspustu ...
i tako, vrzmaju se po kuci.
nego gde da kupim neku finu jelku koja lici na pravu a od plastike je
prave jelke ne mogu da kupujem, necu da ucestvujem u toj uzasnoj seči šuma ni na jedan nacin
У Меркатору су пре имали предивне, оне као снежне, као праве. Али јааако скупе. Ако хоћеш баш лепу, то кошта као минималац.

У Меркатору су пре имали предивне, оне као снежне, као праве. Али јааако скупе. Ако хоћеш баш лепу, то кошта као минималац.
necu toliko lepu :lol:
ranijih godina sam kupovala sa korenom i sadila ih u januaru. samo dve su se primile ostalim jelkama je tako bio odsecen koren da nisu mogle da prezive.
i sad vise necu
a ovo je investicija ako moras ceo mesec da radis za plasticno bozicno drvce

bezobrazluk i šut u d.

to sam se uvek i ja pitala
i onda samo bude - sta joj bi

napolju jeste sunce, ali meni nesto ne prija ova promena
taman sam usla u zimski mod, uspela sam da nadjem sredinu kako da se obucem kad izalzim napolje, da mi ne bude ni hladno, a da ne prokljucam
to mi je inace veliki problem
jutros se malo razgolitim, zavrsim nesto oko administracije, odem do poste da posaljem racune, kraj je godine
i onda pomislim kako cu po ovom suncu lepo da se prosetam sa psom, onako duze, nemam nikakve obaveze posle
i nije mi prijalo
srecom nije projalo ni psu, jer se u jednom trenutku okrenula iz cistog mira za 180* i pocela da vuce ka kuci
i danas vazduh jeste suvlji, ali brate smrdi na dim i dalje

to sam se uvek i ja pitala
i onda samo bude - sta joj bi

napolju jeste sunce, ali meni nesto ne prija ova promena
taman sam usla u zimski mod, uspela sam da nadjem sredinu kako da se obucem kad izalzim napolje, da mi ne bude ni hladno, a da ne prokljucam
to mi je inace veliki problem
jutros se malo razgolitim, zavrsim nesto oko administracije, odem do poste da posaljem racune, kraj je godine
i onda pomislim kako cu po ovom suncu lepo da se prosetam sa psom, onako duze, nemam nikakve obaveze posle
i nije mi prijalo
srecom nije projalo ni psu, jer se u jednom trenutku okrenula iz cistog mira za 180* i pocela da vuce ka kuci
i danas vazduh jeste suvlji, ali brate smrdi na dim i dalje
i meni je veliki problem zadnjih par godina, ili me trese hladnoća ili prokuvam od vrućine. pitam se da li cu ikada vise biti normalna da ne moram po hitnom postupku da svucem neki sloj odece ili se isto tako hitno umotavamu dzemper i sal

na primer kapi femisan su skroz ok, ali zaboravljam da ih pijem. i malo mi je dosadilo sa sam stalno na nekoj terapiji
pa svesno propustam da izbrojim 30 kapi u casu vode

odo da pravim krofne po smokvinom receptu,
ako uspem oglasicu se
ako ne uspem, pravite se da nisam spominjala krofne uopste :lol:

i meni je veliki problem zadnjih par godina, ili me trese hladnoća ili prokuvam od vrućine. pitam se da li cu ikada vise biti normalna da ne moram po hitnom postupku da svucem neki sloj odece ili se isto tako hitno umotavamu dzemper i sal

na primer kapi femisan su skroz ok, ali zaboravljam da ih pijem. i malo mi je dosadilo sa sam stalno na nekoj terapiji
pa svesno propustam da izbrojim 30 kapi u casu vode

odo da pravim krofne po smokvinom receptu,
ako uspem oglasicu se
ako ne uspem, pravite se da nisam spominjala krofne uopste :lol:
:lol:
ja nemam prostora za slojeve
zimi nosim majice bez rukava, brus i jaknu preko
ili haljine isto bez rukava, nekad bez bretela i brusa,suknje do kolena i helanke ako je bas hladno ili 3/4 na ovakvo vreme
nemam vise sta da skinem
i kad krene ova promena, bude mi bas muka
pravu zimsku jaknu ni ne mogu da obucem, nosila sam je samo jednom i skuvala se
nosim neku koja ima samo tanak sloj flisa u sebi, i u njoj hocu da poludim kad je ovakvo vreme
lakse mi je onda kad je leto i kad na sebi imam samo jednu stvar i gotovo

isto imam neke bas lepe zimske stvari ali nema sanse da ih nosim, ni dva minuta ne trpim na sebi dzemper ili haljinu od vunice....
skidam u jednom potezu sa sebe i bacam na pod
nek ide zivot na bratele :lol:
evo stasao mi kvasac
sad stvarno :bye:

isto imam neke bas lepe zimske stvari ali nema sanse da ih nosim, ni dva minuta ne trpim na sebi dzemper ili haljinu od vunice....
skidam u jednom potezu sa sebe i bacam na pod
nek ide zivot na bratele :lol:
evo stasao mi kvasac
sad stvarno :bye:
sad mi je malo lakse, nije samo meni pokvaren sistem termalne zastite :lol:
moj ene mora da bude vuna, moze i pamuk, ali cim ima rukave samo od pogleda ne bude mi dobro
pre par godina sam bila u fr na sluzbenom putu
imali smo sastanke za koje sam morala da budem obucena po protokolu - suknja, sako, bluza, carape :sad2: cipele
od informacija sam cula veoma malo jer mi je u glavi samo odzvanjalo - nije mi dobro, ja ovo moram da skinem
druga polovina dana, posle rucka je bila predvidjena za individualne sastanke sa regionalnim referentima
kad sam shvatila da smo samo ja i njih dvoje do kraja dana, samo sam pitala jer nece da mi zamere ako se raskomotim i gde mogu da se presvucem
u torbi sam imala patike, 3/4 i majicu bez rukava naravno :lol:
taj drugi deo dana je bio uspesniji
moja sreca je sto se krecem u krugu i poslovnih i privanih osoba koje su u sportu, inace ne znam sta bih radila da sam vezana za kulturu ili neku drugu slicnu oblast
i hrana koju pojedem isto ima uticaja
sinoc smo kasno jele burgere iz valtera
ja sam uzela jedan od ona tri mala u paketu
citave noci sam bila kao raketna pec
zaspala sam tek oko 3 ujutru
i sad se secam svoje babe, na koju sam ocito povukla
to je ona mnogo mudra zena :heart: ali i ona koja nije znala sta ce sa velikim sikama :lol:
kao deca veceramo kod nje, iznese nam kajmak, sir, meso iz susnice, a ona sebi sipa ili samo solju jogurta ili solju kompota od jabuka
uzmi nano i ti
nece nana sine, nije to hrana za mene

Poslednja izmena:
ja sam uvek umela.
sada muz radi iz stana, cerka je na raspustu ...
i tako, vrzmaju se po kuci.
nego gde da kupim neku finu jelku koja lici na pravu a od plastike je
prave jelke ne mogu da kupujem, necu da ucestvujem u toj uzasnoj seči šuma ni na jedan nacin
Ne znam sta da mislim,ovo je iz kataloga amanovog.prosto mi je neverovatna gustina i cena.nisam videla uzivo
IMG_20201223_112009.jpg

Back