danas sam doshla ovde da vas pitam neshto

Pa takav si kakav si, ne mozes lepo da ispadnes ako nisi lep. Jedino fotoshop.

Što je najgore možeš. Realno svako od nas ima neki dobar ugao i uz poznavanje uglova , dobru šminku i kvalitetno osvetljenje može da se desi čudo.

Moja drugarica naprimer ispada užasno na fotkama. Ali stvarno takav slučaj još nisam u životu videla...bukvalno na svakoj fotki izgleda ko trandža ( osim kad sam je ja par puta ufotkala, nije da se hvalim ali se hvalim)..a uživo je prelepa.

S druge strane, ja izgledam očajno i na fotkama i uživo tako da nemam tih problema :lol:

Poslednja izmena:
Što je najgore možeš. Realno svako od nas ima neki dobar ugao i uz poznavanje uglova , dobru šminku i kvalitetno osvetljenje može da se desi čudo.

Moja drugarica naprimer ispada užasno na fotkama. Ali stvarno takav slučaj još nisam u životu videla...bukvalno na svakoj fotki izgleda ko trandža ( osim kad sam je ja par puta ufotkala, nije da se hvalim ali se hvalim)..a uživo je prelepa.

S druge strane, ja izgledam očajno i na fotkama i uživo tako da nemam tih problema :lol:

46o-akakak.jpg
:mrgreen:

:lol:

Ova uporeda nema nikakve veze sa fotogenicnoscu. Ako je jedno lice fotogenicno onda ce to isto lice biti i u stotinu razlicitih varijanti fotogenicno. Ovde, na ovoj slici, je prikazana promenljivost jednog istog lica - fotograf je verovatno hteo reci, da sa nesto malo sminke, mozemo od svake bulje atraktivno lice da stvorimo. ;)

Poslednja izmena:
Ova uporeda nema nikakve veze sa fotogenicnoscu. Ako je jedno lice fotogenicno onda ce to isto lice biti i u stotinu razlicitih varijanti fotogenicno. Ovde, na ovoj slici, je prikazana promenljivost jednog istog lica - fotograf je verovatno hteo reci, da sa nesto malo sminke, mozemo od svake bulje atraktivno lice da stvorimo. ;)
Realno fotografija levo podržava sve stereotipe ' ružnoće' iz tinejdžerskih filmova. Napravi toj ribi normalnu frizuru, našminkaj je i izvadi protezu ( plus neizveštačen kez) i biće sasvim prosečna, simpatična devojka i bez fotošopa
Podseća me na Ružnu Beti ili kako se već zvala ona serija gde imaš slatku glumicu koju transformišu u ' ružnu'. A zapravo i nije ružna :lol:
Ili one retardirane teen filmove gde imamo popularnog tipa koji se opkladi sa ortacima da odvede na maturu ružnjikavu klinku...i ona je kao ružna i onda kad skine očale i pokaže dekolte odjednom svi shvate da je ružno pače seksi labud. Bitch please.

Poslednja izmena:
Realno fotografija levo podržava sve stereotipe ' ružnoće' iz tinejdžerskih filmova. Napravi toj ribi normalnu frizuru, našminkaj je i izvadi protezu ( plus neizveštačen kez) i biće sasvim prosečna, simpatična devojka i bez fotošopa
Podseća me na Ružnu Beti ili kako se već zvala ona serija gde imaš slatku glumicu koju transformišu u ' ružnu'. A zapravo i nije ružna :lol:
Ili one retardirane teen filmove gde imamo popularnog tipa koji se opkladi sa ortacima da odvede na maturu ružnjikavu klinku...i ona je kao ružna i onda kad skine očale i pokaže dekolte odjednom svi shvate da je ružno pače seksi labud. Bitch please.

Na slici je upravo ruzna Betty u toj ulozi (levo) i desno njena "normalna" slika (Bila je mis Kolumbije, ne znam koje godine)

Pa da o tome se radi... uloga i talenat - pred kamerom da bude ono sto se od nje ocekuje;)
Ova zena je lepa - vidi se i na levoj slici mada je na toj podrugljivo doterana - a i da nije ni malcice doterana tj. potpuno naturel - bez sminke i friza - sigurna sam da je isto takva perfektna. Priroda je dala mnogima lepotu kao miraz ali ne znaci da je i kameri taj jedan miraz dovoljan - kamera zahteva vise! Nije svako ko je lep fotogenican - niti mora da bude lep da bi bio fotogenican! Sminka isto nije resenje za fotogenicnost! Ko poseduje sarm i gracioznost i zna da fletuje sa kamerom taj ce na slikama ispasti fotogenicno - to je jedina formula - i po mom misljenju ako ta formula fali, onda dzabe sminka i izvestaceno poziranje.

Poslednja izmena:
Kako to da neke osobe ispadnu tako fine na slikama a kad ih vidish pitash se kakvim se to "aparatom " slikashe kad ispadoshe tako fini i lijepi, opet ima i onih sto ispadnu na slikama grozno te osobe se chesto prepoznaju kad u nekom drushtvu vazda se sakriju da ih aparat ne uhvati, ali u naturi su to bash fine i slatke osobe.

kako postati fotogenichan/na? a? koji su to faktori sto su presudni da bi neko bio fotogenican.

a?

- - - - - - - - - -

:):):):):):)fala

Photoshop CS

Back