Danas pojačan oprez - petak 13. mrsi konce! Dva znaka u ozbiljnom problemu: Jednom NOVAC izmiče, a drugi na ljubavnom rolerkosteru

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
1697183684081.png

Kakav osećaj u vama budi petak 13. - da li se plašite ili se ne obazirete? Mnogi veruju da donosi negativan uticaj na živote, ali kada je astrologija u pitanju, postoje dva znaka horoskopa koja treba da budu na oprezu. Finansijska situacija i emocije biće na udaru, a evo o kome je reč:

BIK

Ako ste rođeni u znaku Bika, trebalo bi da povedete računa o finansijama. Astrolozi kažu da je velika verovatnoća da ćete danas osetiti odliv novca koji je u ovom trenutku najmanje potreban. Savet je da budete oprezni u svemu što je povezano sa finansijama - rasipanje novcem, velika ulaganja, novčane transakcije. Večernji sati mogu da vam donesu još neke nepotrebne troškove. Pokušajte da uštedite i sa manjim budžetom "preživite" današnji dan.

STRELAC

Petak 13. je najveća "varka" za osobe koje su rođene u znaku Strelca. Ako ste među njima, verovatno će vam se činiti da je današnji dan počeo u najboljem redu i da je sve pod kontrolom. Već sredinom dana desiće se promene koje ne donose pozitivnu stranu. Trebalo bi da povedete računa o rizičnim situacijama i poljuljanim emocijama. Čuvajte se ishitrenih reakcija, mogu skupo da vas koštaju. Savet je da dan provedete što više u miru. U redu je ako osećate potrebu za izolacijom.

(Kurir.rs/MONDO)

Pa, dobro što se niste vas dvojica izjasnili?
Ja volim kada je neki dan drugačiji od drugih .. i baš sam se bavio iščekivanjem tih jučerašnjih reakcija i poljuljanih emocija..
Oko sredine dana mi se ništa nije desilo...
A uveče sam išao na sladoled i sreo bivšu đevojku... i koštalo me :) .. skupa kugla - 100 dinara.. dve je uzela .. ja tri...
I večeras idemo.. ja sam inače u podznaku strelac, ona vodolija (u podznaku je ovan).. u drugoj polovici smo bitisanja pa je, kažu bitniji podznak...
Ima li kakvih promena najava za danas.. 14. og..
Jer ja mislim da je baksuzlug počeo sa Martovskim IDAma, kada je ubijen Gaj Julije Cezar ("Cezare, čuvaj se martovskih ida",.... 13. i 14. mart).. doduše ubijen je 13.og.. po Julijanskom kalendaru..
Aa, jel 14. nije opasan ?
Da ne zaginem danas ?.. da se pričuvam :D .

Poslednja izmena:
Crna mačka zapravo u biti nije ništa loše, crna mačka nije zlo nego nas upozorava na zlo. Kad je s menom u automobilu bila jedna djevojka koja mi zapravo i nije bila djevojka nego me je strašno manipulirala( opet ko mi je kriv), to je čudo koliko bi crnih mačaka prešlo put pred mnom. Jedan đir gradom i eto ti 5 crnih mačaka a inače ne bi toliko bilo u godinu dana. Nisam niti jednu pregazio, mislim da bi tako navukao strašno prokletstvo na sebe...

Poslednja izmena:
BIK

Ako ste rođeni u znaku Bika, trebalo bi da povedete računa o finansijama. Astrolozi kažu da je velika verovatnoća da ćete danas osetiti odliv novca koji je u ovom trenutku najmanje potreban. Savet je da budete oprezni u svemu što je povezano sa finansijama - rasipanje novcem, velika ulaganja, novčane transakcije. Večernji sati mogu da vam donesu još neke nepotrebne troškove. Pokušajte da uštedite i sa manjim budžetom "preživite" današnji dan.

Nidje veze, sve suprotno se desilo juce 😁

Back