Danas ništa,bar do sad

A kako je A.V. s obzirom na njegovu osebujnu prirodu funkcionisao odnosno kako se ponašao dok je bio dete,mislim u društvu druge dece ? Možda tu treba tražiti uzroke današnjeg ponašanja istog i evidentnog problema koji građani Srbije imaju sa A.V.?

PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ

1565513396028.png

Ма, ја сам ову тему отворио јер је онај колега...како се зваше...Гусан...Грубан... отворио тему са идентичним насловом, а кад сам видео његову тему, помислио сам да је о Вучићу који се тог дана није јавио.

И затворили су му тему, не сећам се о чему је била, ал' била не ка глупа.

Као и све његове.

И онда сам ја решио да отворим тему са идентичним називом, да видим хоће ли мени да затворе тему, а тема је била о ономе што сам помислио да је за његову тему. Али моју тему нису затворили, јер је сасвим логично да ова тема са оваквим насловом говори баш о Вучићу који се, ето, данас није јавио.

Ма, ја сам ову тему отворио јер је онај колега...како се зваше...Гусан...Грубан... отворио тему са идентичним насловом, а кад сам видео његову тему, помислио сам да је о Вучићу који се тог дана није јавио.

И затворили су му тему, не сећам се о чему је била, ал' била не ка глупа.

Као и све његове.

И онда сам ја решио да отворим тему са идентичним називом, да видим хоће ли мени да затворе тему, а тема је била о ономе што сам помислио да је за његову тему. Али моју тему нису затворили, јер је сасвим логично да ова тема са оваквим насловом говори баш о Вучићу који се, ето, данас није јавио.
Kako god. Tema je odlična!

Back