gost 277161
Ističe se
- Poruka
- 2.404
Dobar film .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljubav u Minesoti
utorak 14. februar u 21 sat na B92
![]()
Fredi je bivša striptizeta koja živi u prisilnom braku sa Semom Klejtonom. Sem radi kao računovođa za kriminalca Reda. Red ju je, naime, naterao na neželjeni brak kako bi je kaznio zbog krađe novca iz njegovog kluba. Kada Fredi upozna Semovog brata, Džejdžeksa Klejtona, dvoje mladih ubrzo postaju ljubavnici...
Jedina sitnica koja narušava idilu jeste to što je Fredi u braku, a osim toga, Semov i Džejdžeksov odnos loš - braća se ne podnose. Na sve to Fredi ukrade Semovu zalihu novca i nagovori Džejdžeksa na beg u Las Vegas. Sem unajmljuje detektiva, Bena Kostikijana da ih pronađe i osveti se...
Feeling Minnesota, 1996
Žanr: krimi, drama, komedija
Uloge: Kameron Dijaz, Kijanu Rivs, Vinsent D’Onofrio, Den Ekrojd Režija: Stiv Bejglman
Film je legendaran... i voleo bih da i mi pravimo bas ovakve filmove, jer nisu skupi... a ako nesto znamo da napravimo, ili smo makar znali... to su onda bile komedije situacije, komedije zabune... komedije licnosti... ili kako god da su se zvao taj zanr kod nas... a koji je iscezao...
Upravo tako , mi smo bar nekada snimali filmove koji nisu srozavali intelekt poblike
Ali zato ovo danas sto se snima , onako po narudzbi , ma ni to nije problem , al makar da bude malo dubokoumnije , a ne kao vodic za djaka prvaka . . .
Nadam se da cemo poceti da snimamo opet kvalietne filmove , neopterecevajuce sa prepoznatljivim humorom .

Šta to beše tv?Ne znam da li je dozvoljeno, neka sklone moderatori ako ne sme... spisak svih horor filmova koji ce se prikazivati na Tv-u:
Program
Večeras u 21h na RTS-u ODLIČAN film koji J'ADORE:
![]()