bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.558
pa normalno
zavisi od atmosferskog pritiska
zavisi od atmosferskog pritiska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolestan si.Nesto sam se slomio iz cista mira mi se spavalo popodne
??Bas mi nije za opustanje zdravlje
Bas mi nije za opustanje zdravlje
Da li imaš mešni ventil u sistemu ?mozda je do dima..
ja lozim pelet, tu tako lose varira temperatura, radijatori se potpuno ohlade dok senzor ne pokaze da se ukjuci pumpa za grejanje, i dok se to desava, smrznem se...temperatura nije konstantna .
Termostat.. ne razumem se mnogo u taj sistem rada kotla, ali pokuasacuDa li imaš mešni ventil u sistemu ?
I da li imaš unutrašnji ili spoljni termostat ?
To sve može na ta dva načina da se reši kad je pelet u pitanju.
Može i na Mars, šta nas briga, hahahhTema prebacena sa zdravlja na cet
Mešni ventil služi da temperatura vode bude manja a da se ne kondenzuje u ložištu i domnjaku vlaga. Koristi se za podno grejanje ili kad imaš velike radijatore pa je dovoljno da su mlaki a ne vrući.Termostat.. ne razumem se mnogo u taj sistem rada kotla, ali pokuasacu
jedan deo termostata je u kotlarnici, prijemnik, u sobi, kuci drugi deo koji salje informaciju o temperaturi u sobi i kad dostigne primer 20,7 st, ukljuci se pumpa, ako je temperatura zeljena u sobi, kuci podesena na 21. Tako mi je sada podeseno, i tako radi.
A sta je to mesni ventil??
Nisam znala za tu opciju, a mnogo servisera sam pitala za resenje ovog problema.Mešni ventil služi da temperatura vode bude manja a da se ne kondenzuje u ložištu i domnjaku vlaga. Koristi se za podno grejanje ili kad imaš velike radijatore pa je dovoljno da su mlaki a ne vrući.
Mi smo se grejali na pelet i to nam je bila opcija da rešimo to vruće hladno u kući, ali smo se ipak odlučili da uvedemo gas i nismo se pokajali.
Prve godine na gas su nam bili veliki računi dok nismo ugradili taj spoljni termometar. On podešava temperaturu radijatora u odnosu na spoljnu temperaturu a ne u odnosu na taj uuitrašni termometar. Unutrašnji pobrlja ako otvoriš prozor na primer i nekad neće da uključi kad treba.
Pa sta ako sam isti neces da me zenisforum je
pisi blog ako neces cet
dzordzi bas si isti kao pre
Ipak mi curka nos nesto sam se razgolitio previseMože i na Mars, šta nas briga, hahahh
Kako si danas?
Ko dečkić, a?
![]()
Imaš li opciju za uvođenje gasa ?Nisam znala za tu opciju, a mnogo servisera sam pitala za resenje ovog problema.
DA, sada je pelet najskuplja opcija za grejanje. Poceli smo s tim kada je bilo najpovoljnije.Imaš li opciju za uvođenje gasa ?
Mi grejemo kuću na dve etaže od ukupno 200 m2 za 12-15000 u zimskom periodu na ovaj način.
Sa peletom je bilo duplo skuplje.