Danas mi je divan dan, divan dan, divan dan....

E pa onda neka y...bu tebe!

Ovo moras da promenis, to je pitanje evolucije....KAo kada bi antilopa rekla Ja necu da bezim nisam takva valjda lav nece da me pojede a i ako me pojede sta da radim, nisam ja taj tip da pobegnem pa da lav ostane gladan...

U prevodu - svako gleda svoje doope....

Moras da se boris...Zivot je borba i to mnooogo opasna, gora od one u dzungli..... inace si gotova......

VERUJ MI PROMENI TO KOD SEBE, ALI NE BUDI BEZOBRAZNA, SAMO KORISTI U ODBRAMBENE SVRHE.....

Nema tu nisam taj tip...Covek je sposoban na sve....Ima oci da iskopas, ako ti neko uzme posao na ovo vreme na "trange frange"....A i zene to posebno dobro rade.....

p.s.A ovo za ogledalo i debljinu ne brini - Uvek si i bila debela hahhahaha samo sto si tada imala samopouzdanje i mehanizme odbrane...Sada kada je samopouzdanje palo i kada su mehanizmi odbrane veoma nisko VIDIS REALNOST I STVARNOST......

Aj jos malo tuguj, kukaj i zderi nocu te kaloricne stvari pa ces biti jos ruznija i jos deblja.....

Izvini ali morao sam ovo da kazem....

MAda tu je psiho pdf, tu je rekreacija pdf, mozemo sve da popravimo.....

p.s.Jel ti se onesvestio muz kada si se poradjala a? Jel ispario iz kuce i kada vam se dete prvi put ukakilo?
ahhahahahahhaha

omg koja uteha :zcepanje:

gde je muz zbrisao? da ne proslavlja mozda kod drugarice? uvek misli najgore pa ce ti biti bolje, uostalom ko zna zasto je to dobro, mozda se zgrada gde je ta firma srusi i svi izginu.

ama ljudi jel vas neko operis'o od empatije i samo paranoišete ovde na štetu žene koja ima problem sa samopouzdanjem?
šta sad, treba da krene i u tom pravcu da razmišlja? dajte ako nemate šta pametno, suzdržite se od komentara ovog tipa - boldovano.

ama ljudi jel vas neko operis'o od empatije i samo paranoišete ovde na štetu žene koja ima problem sa samopouzdanjem?
šta sad, treba da krene i u tom pravcu da razmišlja? dajte ako nemate šta pametno, suzdržite se od komentara ovog tipa - boldovano.

pa sta ga je metula u pricu da nam pali mastu. to ti ko u krimi romanima nista nije slucajno i sve je vezano sa glavnim ubicom u ovom slucaju njenom drugaricom.

Nemam problema sa muzem, bila sam histericna, on pod stresom zbog posla i razumem da se njemu sve to skupilo. Imam problema sa sobom i svojom prirodom i celog zivota tako. Evo ako pogledas tu moju (bivsu) drugaricu, to je jedna ultra jaka licnost, koja se sa ogovaranjima, neprijateljima, svim negativnim uticajima jako dobro nosi. Borac. To sto je meni namestila, nahranice tako svoju decu. Ma zapravo u pitanju je cista prirodna selekcija i nista vise.

Ako se sama ne cijeniš ne možeš to ni od drugih da očekuješ!

Saznala sam da nisam dobila toliko zeljeni posao za koji sam kvlifikovana i to zahvaljujuci podmetanju moje naaajbolje drugarice sa kojom sam godinama bila nerazdvojna. Takodje sam saznala za jos neka ruzna ogovaranja od strane bivseg kolege kojeg sam jako postovala i cak ga i branila kad je bio u govnima. Plakala ceo dan. Sva sam otecena. Muz je zbrisao i ostavio me samu kod kuce ( nije mogao da me gleda). Onda sam se pogledala u ogledalo i primetila da sam mnogo ruznija i deblja nego sto sam mislila. Sta radite u ovakvim danima? Sta vam pomaze da se ne ubijete? Svaka pomoc dobrodosla, hvala.

:think:..kako biti neovisan od drugih ljudi a istovremeno biti među njima ...
..dualizam opcija ..uvijek imati opciju koja isključuje sve te ljude a koristiti one koje ih uključuju(jer je drugačije i nemoguće..)
..pronađi opciju u kojoj ti ovisiš samo o sebi ...

Lete avionom majmun i papagaj.
Dolazi stjuardesa i pita ih šta žele da popiju.
- Viski, kaže majmun.
- Kakav viski, vikne stjuardesa, jeste li vi normalni, zar ne znate da je rat! Budite srećni sto ste uopšte u avionu!
- Okej, onda mi donesi sok - kaže majmun. -
A vi? - pita stjuardesa papagaja. - Ma šta mi se tu izmotavaš, pizzda ti materina! Brzo donesi jedan viski s ledom - viknu papagaj.
Stjuardesa otrči do pilota, požali mu se na čudne putnike, on kaže da im ovaj put da to sto su tražili a ako nastave da je maltretiraju - on će da sredi stvar.
Odnese im ona piće - viski za papagaja, sok za majmuna.
Majmun besan zove devojku: - Šta se izmotavaš, ***** ti materina, papagaju viski a meni sok!
Brzo donesi i meni jedan viski, pizzda ti mater!
Stjuardesa otrči do pilota, kaže sta se desilo, ovaj otvori vrata i izbaci majmuna i papagaja iz aviona.
Dok padaju, papagaj pita majmuna: - Je li majmune, jel ti znaš da letiš?
- Ne, reče majmun.
- Pa što se onda kurčiš? :hahaha:

_nobody_

Saznala sam da nisam dobila toliko zeljeni posao za koji sam kvlifikovana i to zahvaljujuci podmetanju moje naaajbolje drugarice sa kojom sam godinama bila nerazdvojna. Takodje sam saznala za jos neka ruzna ogovaranja od strane bivseg kolege kojeg sam jako postovala i cak ga i branila kad je bio u govnima. Plakala ceo dan. Sva sam otecena. Muz je zbrisao i ostavio me samu kod kuce ( nije mogao da me gleda). Onda sam se pogledala u ogledalo i primetila da sam mnogo ruznija i deblja nego sto sam mislila. Sta radite u ovakvim danima? Sta vam pomaze da se ne ubijete? Svaka pomoc dobrodosla, hvala.
Welcome to the club..samo sledeci put pamet u glavu i bez emocija..ako treba tamo im na licu mesta iebi sve po spisku ako je nepravda u pitanju

Nemam problema sa muzem, bila sam histericna, on pod stresom zbog posla i razumem da se njemu sve to skupilo. Imam problema sa sobom i svojom prirodom i celog zivota tako. Evo ako pogledas tu moju (bivsu) drugaricu, to je jedna ultra jaka licnost, koja se sa ogovaranjima, neprijateljima, svim negativnim uticajima jako dobro nosi. Borac. To sto je meni namestila, nahranice tako svoju decu. Ma zapravo u pitanju je cista prirodna selekcija i nista vise.

Tacno tako. Meni se tako nesto desilo, ali uopste se nisam naljutila na drugaricu. To je jedan od razloga i zasto smo tako dobre, nema patetike, guramo napred jedna drugu, govorimo istinu i borimo se, nekad zajedno, nekad smo konkurencija.
Da ti je ona stvarno bila tako dobra drugarica sad bi dosla, odvela bi te na kafu i trazila sa tobom oglase za posao. Ne treba ostaviti prijatelja kad mu je lose, ali sa druge strane ni dozvoliti da te vuce nazad...samo zdrav odnos i teraj dalje, skupi snagu, saberi se, i ne primaj sve k srcu :)

i bolje da ej sve bilo u jednom danu
ko ih šiša...
radiš šta voliš...
jedeš nešto slatko...
dođi na LJIS...ako ne znaš baš šta ćeš sa sobom...
a i sigurno ti je već bolje?

uvek nadjem nesto u svom zivotu za sta mogu da se "uhvatim"
kafa sa prijateljicom, knjiga/fiml koja moze da me razveseli/utesi, shoping, cokolada, flert....mogucnosti su prakticno neogranicene
na kraju krajeva, uvek mogu da dodjem na krstu, da pogledam "oko sebe" i da se istog momenta utesim :lol:

Ovo kako da si malo opširnije napisala onaj vic :lol:.....pa teško kada bi mi sve to stalo u jednu situaciju ali to ne znači da ista nije moguća.Da, dešavalo mi se da mi turaju klipove u točkove oni od kojih se najmanje nadam...pa ono... odplačem, obirišem suze i pamtim pa vratim.:)

Plačem, popijem neki lekić za smirenje i sutradan mi je malo bolje. To su te glupave situacije kad ti se dešava više loših stvari odjednom ( da se bar rasporede, pa da svaku rešavaš pojedinačno). Prolazila sam kroz slično i znam da je veoma stresno.
Šta mi pomaže da se ne ubijem - pa, ne bih mogla da ostavim svog psa + bih rastužila mnogo ljudi oko sebe.

Zaista produktivan dan, ispunjen okoncanjem brojnih iluzija. A od toga kako ces ova saznanja iskoristiti, zavisi kvalitet nastavka :D

Zaista produktivan dan, ispunjen okoncanjem brojnih iluzija. A od toga kako ces ova saznanja iskoristiti, zavisi kvalitet nastavka :D

Da, izuzetno produktivan, ja sam inace osoba kojoj se sranja desavaju lancano, kad krenu ne staju. nije mi prvi put da u jednom danu dozivim toliko sokova. u svakom slucaju, danas (tek sam danas pocela da se oporavljam dusevno) sam dobila jedan nov poziv za poslic, honoraran, ali dobro i to je nesto, pa me je malo podiglo iz mrtvih i odlozilo plan o samoubijanju. Hvala svima koji su se nasli sa utesnim komentarima, znace mi takve stvari, ovi drugi su me barem nasmejali.

Back