***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
E pa onda neka y...bu tebe!
Ovo moras da promenis, to je pitanje evolucije....KAo kada bi antilopa rekla Ja necu da bezim nisam takva valjda lav nece da me pojede a i ako me pojede sta da radim, nisam ja taj tip da pobegnem pa da lav ostane gladan...
U prevodu - svako gleda svoje doope....
Moras da se boris...Zivot je borba i to mnooogo opasna, gora od one u dzungli..... inace si gotova......
VERUJ MI PROMENI TO KOD SEBE, ALI NE BUDI BEZOBRAZNA, SAMO KORISTI U ODBRAMBENE SVRHE.....
Nema tu nisam taj tip...Covek je sposoban na sve....Ima oci da iskopas, ako ti neko uzme posao na ovo vreme na "trange frange"....A i zene to posebno dobro rade.....
p.s.A ovo za ogledalo i debljinu ne brini - Uvek si i bila debela hahhahaha samo sto si tada imala samopouzdanje i mehanizme odbrane...Sada kada je samopouzdanje palo i kada su mehanizmi odbrane veoma nisko VIDIS REALNOST I STVARNOST......
Aj jos malo tuguj, kukaj i zderi nocu te kaloricne stvari pa ces biti jos ruznija i jos deblja.....
Izvini ali morao sam ovo da kazem....
MAda tu je psiho pdf, tu je rekreacija pdf, mozemo sve da popravimo.....
p.s.Jel ti se onesvestio muz kada si se poradjala a? Jel ispario iz kuce i kada vam se dete prvi put ukakilo?
ahhahahahahhaha
omg koja uteha