Danas mi je divan dan, divan dan, divan dan....

authorite

Aktivan član
Poruka
1.667
Saznala sam da nisam dobila toliko zeljeni posao za koji sam kvlifikovana i to zahvaljujuci podmetanju moje naaajbolje drugarice sa kojom sam godinama bila nerazdvojna. Takodje sam saznala za jos neka ruzna ogovaranja od strane bivseg kolege kojeg sam jako postovala i cak ga i branila kad je bio u govnima. Plakala ceo dan. Sva sam otecena. Muz je zbrisao i ostavio me samu kod kuce ( nije mogao da me gleda). Onda sam se pogledala u ogledalo i primetila da sam mnogo ruznija i deblja nego sto sam mislila. Sta radite u ovakvim danima? Sta vam pomaze da se ne ubijete? Svaka pomoc dobrodosla, hvala.

Poslednja izmena:
Neee, danas ti je samo tako, sjutra će biti ljepše. Naiđe svima nikakav dan, ali zato sjutra uvjek bude bolje. Potrudi se da ne razmišljaš niočemu, pusti neku opuštajuću muziku, odgledaj film, zaboravi na sve...
To što se tiče gledanja u ogledalo, to nije objektivna slika zbog situacije.;)
Posao nije lako naći, ali sigurno postoji mjesto i za tebe, potrudi se. Još ako imaš fakultet, nikako ne možeš ostati bez posla.

Saznala sam da nisam dobila toliko zeljeni posao za koji sam kvlifikovana i to zahvaljujuci podmetanju moje naaajbolje drugarice sa kojom sam godinama bila nerazdvojna. Takodje sam saznala za jos neka ruzna ogovaranja od strane bivseg kolege kojeg sam jako postovala i cak ga i branila kad je bio u govnima. Plakala ceo dan. Sva sam otecena. Muz je zbrisao i ostavio me samu kod kuce ( nije mogao da me gleda). Onda sam se pogledala u ogledalo i primetila da sam mnogo ruznija i deblja nego sto sam mislila. Sta radite u ovakvim danima? Sta vam pomaze da se ne ubijete? Svaka pomoc dobrodosla, hvala.

Trci! To je jedna od najlepsih stvari u zivotu.

Auh, aj na onu moju temu pa se malo izboksuj na "dzaku".....

Cccc e kako mrzim takva zenska g o v n a kad najbolja drugarica najboljoj drugarici preuzme decka ili posao.....Znaci i muskarci to rade ali zene to rade onako bezobrazno smrdljivo da gore ne moze.... PRAVI DRUG TO NIKADA NE BI URADIO DRUGU.....

ZENA JE ZENI VUK, NIJE NI CUDO STO SU NEKIM ZENAMA NAJBOLJI PRIJATELJI MUSKARCI.....

P.S. Moj savet ti je da joj vratis i to debelo, da joj zagorcas zivot, ali samo polako i sporo i sistematsko izivljavanje....Propljuvace ona majcino mleko zbog tog posla, pokajace se....

Hehe, samo me slusaj korak po korak i namesticemo joj mLogo opasnu zvrcku....:mrgreen:

Cccc Kakkva smrdulja :roll:

drmni koju,uzmi malo gandze
to mene uvek oraspolozi

vrlo konstruktivno... :aha:

ženo, malo čokolade crne uzmi i kreni sa nekom fizičkom aktivnošću ili ćeš upasti u depresiju, potiskivati bes dok ne prsneš, nema treće...
misli na sebe sad malo. to što te kolega ogovarao, ni najmanje ne treba da te bude briga, a drugarici će već da se vrati to što ti je uradila,
nemoj ništa da se brineš. samo iskuliraj i brini više o sebi i svom psihičkom zdravlju. samo ti se čini da si ružnija i deblja zato što si sad malo razočarana u sve.

Cokolada se podrazumeva, vec sam "drmnula" 200gr, ali ovo "vracanje drugarici"... problem kod mene je sto uopste nisam taj tip. Ja sam tip kojeg zajebu, ali koji ne zna da zajebe...i uzasno sam ocajna zbog toga. planiram samo da joj direktno kazem sta mi je na srcu zbog svega, zbog sebe, da olaksam sebi jer sam puna gorcine. Sad imam i migrenu. Nisam snazna licnost i u ovakvim trenucima to najvise osetim. Ovakvi momenti me potsete na to da nisam spremna na zivot i na ono sto zivot donosi, a nisam mlada, 35 godina imam. Trenutno sam pokopana osecajem nemoci i usamljenosti, zato sam se i javila ovde... ne znam kome drugom bi..uh, samo da prodje ovaj jebeni dan.

Cokolada se podrazumeva, vec sam "drmnula" 200gr, ali ovo "vracanje drugarici"... problem kod mene je sto uopste nisam taj tip. Ja sam tip kojeg zajebu, ali koji ne zna da zajebe...i uzasno sam ocajna zbog toga. planiram samo da joj direktno kazem sta mi je na srcu zbog svega, zbog sebe, da olaksam sebi jer sam puna gorcine. Sad imam i migrenu. Nisam snazna licnost i u ovakvim trenucima to najvise osetim. Ovakvi momenti me potsete na to da nisam spremna na zivot i na ono sto zivot donosi, a nisam mlada, 35 godina imam. Trenutno sam pokopana osecajem nemoci i usamljenosti, zato sam se i javila ovde... ne znam kome drugom bi..uh, samo da prodje ovaj jebeni dan.

E pa onda neka y...bu tebe!

Ovo moras da promenis, to je pitanje evolucije....KAo kada bi antilopa rekla Ja necu da bezim nisam takva valjda lav nece da me pojede a i ako me pojede sta da radim, nisam ja taj tip da pobegnem pa da lav ostane gladan...

U prevodu - svako gleda svoje doope....

Moras da se boris...Zivot je borba i to mnooogo opasna, gora od one u dzungli..... inace si gotova......

VERUJ MI PROMENI TO KOD SEBE, ALI NE BUDI BEZOBRAZNA, SAMO KORISTI U ODBRAMBENE SVRHE.....

Nema tu nisam taj tip...Covek je sposoban na sve....Ima oci da iskopas, ako ti neko uzme posao na ovo vreme na "trange frange"....A i zene to posebno dobro rade.....

p.s.A ovo za ogledalo i debljinu ne brini - Uvek si i bila debela hahhahaha samo sto si tada imala samopouzdanje i mehanizme odbrane...Sada kada je samopouzdanje palo i kada su mehanizmi odbrane veoma nisko VIDIS REALNOST I STVARNOST......

Aj jos malo tuguj, kukaj i zderi nocu te kaloricne stvari pa ces biti jos ruznija i jos deblja.....

Izvini ali morao sam ovo da kazem....

MAda tu je psiho pdf, tu je rekreacija pdf, mozemo sve da popravimo.....

p.s.Jel ti se onesvestio muz kada si se poradjala a? Jel ispario iz kuce i kada vam se dete prvi put ukakilo?
ahhahahahahhaha

LEgni da spavas...Sada se luci serotonin...Nema sta sad da razmisljas...Legni sto pre a sutra razmisljaj i iz ovoga izvlaci zakljucke ovo ti je vazna zivotna skola za drugi put, iako i nisi nesto bas mlada (relativno)....

Za sledeci put ces biti mnogo jaca nego npr neko ko se nije nikada sa ovim nije susretao.....
Iz svake lose situacije se moze izvuci puno toga korisnog i onda polako kapiras kako funkcionise svet.Zivot.Psihologija ljudi.

gde je muz zbrisao? da ne proslavlja mozda kod drugarice? uvek misli najgore pa ce ti biti bolje, uostalom ko zna zasto je to dobro, mozda se zgrada gde je ta firma srusi i svi izginu.

To što ti se dogodilo se običnim jezikom kaže - Dobrodošla u život. Sve to što nam se dešava jeste život. Ne postoji ravan put. Ponekad smo ludi od sreće:zcepanje:, ponekad, kao tebe sada, boli nas duša:(, ali to je tako. Teško ti je, osećaš se besno, očajno, bespomoćno...:besna: Uhvati se za bilo šta što mnogo voliš i što ti inače pričinjava radost i drži dobro raspoloženje. Sigurno nešto postoji. O nedrugarici trenutno nemoj ni da razmišljaš. Samo, bolje i sad da si videla kakva je nego kroz 10 godina kada bi ti nanela još veće pakosti. Kolega ogovara, pusti budalu. Glavu gore, a ogledalo, pa svi mi imamo faze kada bismo voleli da izgledamo bolje od onoga što vidimo u ogledalu.

gde je muz zbrisao? da ne proslavlja mozda kod drugarice? uvek misli najgore pa ce ti biti bolje, uostalom ko zna zasto je to dobro, mozda se zgrada gde je ta firma srusi i svi izginu.

AHAHAHHAHAHAHHAHAHA KOJI POST HAHAHHAHAHAHAHAHA
http://1.***************/_-AQa73BIBuM/SbQXtvsoRVI/AAAAAAAADGI/LNYb13fqESY/s400/laughing_man.jpg
ZNACI UMIREM OD SMEHA PA 'DE SE TO SETI.....

MORAM DA TI DAM REPUTACIJU IAKO SE PROLUPAVAS NA TEMI PREOPTERECENJE MOZGA...

E pa onda neka y...bu tebe!

Ovo moras da promenis, to je pitanje evolucije....KAo kada bi antilopa rekla Ja necu da bezim nisam takva valjda lav nece da me pojede a i ako me pojede sta da radim, nisam ja taj tip da pobegnem pa da lav ostane gladan...

p.s.Jel ti se onesvestio muz kada si se poradjala a? Jel ispario iz kuce i kada vam se dete prvi put ukakilo?
ahhahahahahhaha
Jel ja tebi delujem kao neko ko ce imati decu i boriti se za njih? Pa vidis da ne znam da se borim ni za sebe.. btw, vidim da tebi 35 izgleda puno, ali ja se osecam, a i izgledam 10 god. mladje. , ali sam navela starost cisto da se zna..a kad dodjes u te godine shvatices da to nije toliko puno i da su problemi manje vise isti - borba za opstanak, razocaranja u ljude i sl. i u tim godinama mozes da se osecas nemocno. Verovanje ljudima zna da bude slabost, a opet, bez toga ne mozes da ides kroz zivot. I sa 35 godina imas potrebu da se nekome otvoris i pitas za savet, videces i sam...

ahahahhahahaah

I od goreg ima gore.....

Sad njen muz kod njene najbolje drugarice i proslavljaju uz sampanjac jagode i divlji sex!

PROVERI MU KAD DODJE DA LI MIRISE NA ZENSKI PARFEM I DA LI U BRZINI NIJE GACE OBUKAO NAOPAKO!

AHAHHAHAHAHHAHAHA

AL BI TO TEK BILA FORA DA SAZNAS DA TE I SA NJOM VARAO....

E OD TOGA NE BI IMALO GORE....
......................
CEK IMA!

Pojavljuje se njeno i njegovo dete od 3 godine kojeg su skrivali od tebe....

HAHAHHAHAHAAHAHA

Izvini ja malo se zezam...Da si dete od 15-17 god pa da te covek i zali ali ti imas 35 god, sta bi ti posavetovala cerkicu koja npr ulazi u pubertet da si rodila rano ako ne mozes sebi da pomognes i tako reagujes u 35 god....

Mudrac reče; Pravi general je onaj koji je izgubio bar jednu bitku.
Fizički se izmori, popij nešto za spavanje. A sutra ti trebaš da sa mužom razgovaraš a ne sa prijateljicom!

Mudrac reče; Pravi general je onaj koji je izgubio bar jednu bitku.
Fizički se izmori, popij nešto za spavanje. A sutra ti trebaš da sa mužom razgovaraš a ne sa prijateljicom!

Nemam problema sa muzem, bila sam histericna, on pod stresom zbog posla i razumem da se njemu sve to skupilo. Imam problema sa sobom i svojom prirodom i celog zivota tako. Evo ako pogledas tu moju (bivsu) drugaricu, to je jedna ultra jaka licnost, koja se sa ogovaranjima, neprijateljima, svim negativnim uticajima jako dobro nosi. Borac. To sto je meni namestila, nahranice tako svoju decu. Ma zapravo u pitanju je cista prirodna selekcija i nista vise.

Back