DANAS JE NEKO UBIO TROJE DECE!

Noćas je neko ubio troje dece u nekoj tamo Afričkoj zemlji.
Kome je dato pravo da ubija decu!
Da li postoji bilo koji interes koji vredi života samo jednog deteta?
Nažalost, živimo u svetu kojim vlada sila i topuz, i nečoveštvo, odsustvo svake empatije i samilosti.
Deca stradaju širom sveta, bilo kao žrtve rata, bilo u seks turizmu i pedofiliji kao žrtve bogatih monstruma, trpe vrlo često
i u tzv. ,, normalnim '' porodicama psihičko, seksualno i fizičko zlostavljanje, vrlo često od roditelja i najbližih srodnika.

Kakve veze imaju njegovi uničići sa njim? Tebi je to u redu?

Pocrkali da Bog da, svi redom! Nadam se samo da neko to odgore vidi sve....
Poštedi me komunističke demagigije.Zabole me i za diktatora Gadafija koji vrši holokaust nad sopstvenim narodom ženama i decom(ona su manje važna od njegove po tebi) odrasla u svili i kadifi,šta ga briga za sirotinju.

Bre deca umiru spržena rasturena na komade od 96.-te kada je bila prva pobuna antigadafijevskih plemena pa niko nije ni pustio suzu.Deca umiru u Severnoj Irskoj od oružja koje je Gadafi velikodušno pre samo par godina poklonio IRA-i.

Bar mi odavde znamo koliko je besmisleno bombardovanje, koliko god da ima opravdanih razloga.
Ono sto ovi zovu kolateralnom stetom su necija deca, rodtelji, braca, sestre, i ne predstavljaju samo broj....
Sa druge strane, i Gadafi zna da je potencijalna meta, zasto drzi unuke pored sebe....

Back