Danas je magični datum 2.2

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
333.273
scale_1200.jpg

02.02.2024. je “ogledalo” datum i veruje se da su takvi datumi preteče promena u životu i mogu značajno da utiču na sudbinu.

Niz 2-2 navešće vas da preispitate svoje vrednosti i život uopšte. Neko će shvatiti svoje greške koje je ranije negirao, neko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promeniti putanju svog razvoja. Na “ogledalo” datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primetimo,

U numerologiji postoje takozvani “ogledalo” datumi, oni koji se preslikavaju kao u ogledalu. Prvi takav u februaru je 02.02.2024.
Sve ovo može dovesti do promena u vašoj sferi finansija. Velika je verovatnost da promene donesu izazove. Moguće je smanjenje zarade,
povećanje rate, veći troškovi u svakom smislu.U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima, koji neće hteti da vam vrate novac.

Tokom ovog perioda ključno će biti da pokažete smirenost i mudrost. Da ne reagujete na provokacije, da pokažete da razumete situaciju i da strpljivo čekate povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smeru.Iskoristite niz da povećate sopstvene aktivnosti, da se bavite sportom, šetate, trčite…
Vaše zdravlje će 2. februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija, što će vas gurnuti u nova dostignuća.

Na ogledalo datume, Univerzum nam može poslati određene znakove koje treba da primetimo, a ne da ih uzimamo za slučajnosti.
Mogu se manifestovati kroz često ponavljane iste melodije, fraze, kroz isti osećaj koji imamo u stomaku, kroz deža vi.
U ovom trenutku, čim osetite nešto neobično ili primetite čudnu tendenciju ponavljanja nekih događaja, obratite pažnju na stvari koje se događaju oko vas.
Možda će neke radnje koje preduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili ljudi s kojima ste stupili u kontakt nešto prećutkuju ili manipulišu vama.
Ako osećate nelagodnost, trebalo bi da budete pažljiviji u svojim rečima i delima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost.
Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negde na uglu ulice deluje ugodno i veselo – možda radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka prijatan bonus ili iznenađenje.
link
 

Back
Top