bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.306
Da li se slazete, muskarci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je danas daleko lakse naci normalnu zenu.Da li se slazete, muskarci?
Mislim da ova tema neće da zaživi.Da li se slazete, muskarci?
Ajde.Mislim da ova tema neće da zaživi.![]()
Ne spominje se Vučić u temi.
Vucic zna kako pronaci i zenu I zlato I naftu.Ne spominje se Vučić u temi.![]()
Znam to,nego kad forumaši pročitaju naziv teme,a nije vezano za Vučića gube interes za diskusijom.Vucic zna kako pronaci i zenu I zlato I naftu.
On je uvek tu![]()
Pa iskreno ne mislim da ima nekog "problema" iz moje perspektive (ima ali su više psihološke prirode, odaaaaavno posejani) nego mislim da je pitanje srećeSta je problem?
ЈокDa li se slazete, muskarci?
Ne tražiš ženu pod zemljom valjda?Naftu
Pardon
Zlato i naftu
Nećeš puno ni propustiti.Pa iskreno ne mislim da ima nekog "problema" iz moje perspektive (ima ali su više psihološke prirode, odaaaaavno posejani) nego mislim da je pitanje sreće
Ili te oće ili te neće
Mene neće prosto
Eto
Jbg
Kapitulirati je umetnost
Opet Simo ,,naletio na minu,,?! Nije Simo o Vučiću, o ženama je. Znaš ono, dvije ruke, dvije noge, dvije sise i duga kosa. E, o tome je tema.Znam to,nego kad forumaši pročitaju naziv teme,a nije vezano za Vučića gube interes za diskusijom.![]()
JbgNećeš puno ni propustiti.
Ne.Da li se slazete, muskarci?
Pošto nema nafte, preostaje ti samo grobar da budeš.Ne vazi za chaterke i forumasice....ako sve zene postanu chaterke i forumasice, idem da se bavim eksploatacijom nafte....
Zovite me Misko KARA KAS
Volim ženePošto nema nafte, preostaje ti samo grobar da budeš.
Zašto ni na jednom forumu ne vole žene? Da li smatraju da je to muški hobi?
Na ovom forumu ne volim zene....a na chatu ne volim nigde zene..Pošto nema nafte, preostaje ti samo grobar da budeš.
Zašto ni na jednom forumu ne vole žene? Da li smatraju da je to muški hobi?
Normalnost je precenjena, nenormalni lako nadju nenormalne.Da li se slazete, muskarci?
Netačno, čim kročim na tlo EU odmah kreće seks i grad. Samo u srbiji su žene nesrećne i jadne, bole ih glava itd. Čim padne vučić biće seksualna revolucija!Da li se slazete, muskarci?