AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 34.532
Polusvet i primitivizam. Zato su nam potrebni nadzornici jer kao i svi maloletnici i nasoj maloletnoj naciji je potreban staratelj.
' Манифестације Сенилност се не разликују од малолетничке деликвенције'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polusvet i primitivizam. Zato su nam potrebni nadzornici jer kao i svi maloletnici i nasoj maloletnoj naciji je potreban staratelj.
A da li imaš neke pozitivne osobinePijem jutros srpski caj od nane i jedem srpski keks od integralnih srpskih zitarica
Treba ti ako to belgijsko ili holandsko nema aditive i konzervanse i još je jeftinije. U tom slučaju ti itekako treba naročito što će i ovi drugi (naši) da se potrude pa naprave sličan proizvod bez otrova. U suštini da ne prave balzamovanu hranu kako bi stajala sto godina dok se ne proda po nerazumno višim cenama.Pijem jutros srpski caj od nane i jedem srpski keks od integralnih srpskih zitarica
Koji ce mi djavo nesto belgijsko, holandsko, nemacko ne daj Boze?
bila neka jajara iz JUL-a....neki goran matić, koji je otkrivao atentate na miloševića i neprijatelje...arlaukao o srpsstvu i rusofiliji...inače, vozio je mercedes i nosio italijanska odela
Ne mereMagacin klasicni....
Inace, sta uopste znaci to ''MERE'' ???![]()
poreklom iz Rusije, a vlasnici su sigurno Jevreji iz RusijeMagacin klasicni....
Inace, sta uopste znaci to ''MERE'' ???![]()
To je pravi odgovor na sovjetske supermarkete zla.Ne mere
Pa ovo lepo izgleda, nema tucha.....
Hm. Slicno kao i u Srbiji. Jedini srpski supermarket AMAN drzi neko ko nije Srbin. Svo ostali su iz nekih drugih jurisdikcija.poreklom iz Rusije, a vlasnici su sigurno Jevreji iz Rusije
Nedal Halil.Cekaj ko po tebi drzi Aman......vlasnicka struktura
Vozićeš 160km da bi kupio jeftinije paprike u konzervi?Mozda za tebe. Ja cekam da se otvori u februaru u Kraljevu pa javljam cene i iskustva.
Sistem poslovanja Mere-a je da posluje kao prodavnica na veliko tj magacin . Ti dodjes roba naslagana ko u magacinu kupujes na vecu kolicinu placas na kasi i za to dobijas dodatni popust.
Nema kupovine na komad sitno, roba se slaze viljuskarima i slicnim masinama , prodaje se na vise , i tako spustaju dodatno cene.
Kom odgovara kupovace tamo kom ne odgovara kupovace drugde.
A dobro je imati vise opcija na raspolaganju svakako . Konkurencija u trgovini donosi do nizih cena za krajnjeg potrosaca.
To je kapitalisticki sistem kupovine. Ne trcis svakih sat vremena u prodavnicu za svaku sitnicu, vec odes jednom nedeljno u veliku kupoviu i kupis sve sto ti treba za duzi period. Kupujes vece kolicine cime dobijas dodatni popust i imas vece ustede u domacinstvu nego da kupujes u lokalnoj maloj prodavnici.
Vozićeš 160km da bi kupio jeftinije paprike u konzervi?![]()
Znači kupićeš jer poslovno prolaziš tuda, ne jer ti je to izbor.Cesto prolazim tuda poslovno. I imacu priliku usput da svratim i do MERE-a ruskog i pazarim nesto od ruske robe. A moguce i od srpske po nizim cenama.
Znači kupićeš jer poslovno prolaziš tuda, ne jer ti je to izbor.![]()
Ne znam, ja nemam te "potrebe" da putujem u neki drugi grad da kupim kilo paprika, a još manje da biram u kojoj je državi registrvan neki market. Idem i do Grka i do Nemaca, Belgijanaca, Hrvata, Srba, pa ću i do Rusa ako mi bude u blizini. U Batajnicu sigurno neću.Samo opusteno batice. Vidim raspizdeli te ovi Rusi sto otvaraju markete. Ko da imas tal kod grka...
Jel znas da su vrsili cirkularnu zamenu akcija....kao garanciju da se ne bi dirali....tako je idea vlasnik 45% amana, roda 40% amana, a istovremeno je aman dobio 30% idee i tako u krug..Ne bih ja rekao da je to sad jedan covek jedna firma..Nedal Halil.