DANA: NE DAJU MI MOJ DOSIJE

Korner zastavica:
Na stranu to da li je Dana psihijatrijski slucaj ili ne,nju su,kao i mnogo druge,pregledali doktori DBa. I tu se svaka prica zavrsava i za Danu i za gomilu ostalih. Danino penzionisanje u tridesetim godinama kao psiho slucaja je u najmanju ruku diskutabilno.
Za mene je Seselj mnogo veci psihic od deset Dani. PLUS sto je pandurska drukara.
Biti psihicki bolesnik je nista,jer sam covek za to nije kriv.Ali biti pandurska drukara je nesto najgore sto jedan covek "covek" moze sebi da dozvoli.
E,a da ne pominjem Miru Markovic...to je psihic svoje vrste!
Али, ако Дана жели да се бави неким послом, онда она мора на ревизију лекарске дијагнозе којом се пензионисала. Али, не! Њој је слатка и пензија и заштита коју имају све психопате, јер не одговарају за своје поступке. Зато она и лудује по српској политичкој сцени и преко оног њеног јадничка уређује нашу дипломатију. Шаље своју личну гинекологицу за амбасадора, јер се дефинитивно уверила да деце имати неће, а онај њен је са балкона позивао туђу децу у ЈУРИШ и то СВИ, СВИ, СВИ... Чију децу то он шаље на полицијске пендреке, који регуларно бране поредак који је актуелан, па какав био да био, док се легално не промени? Иначе, ситна си ти риба да говориш о Шешељевој литератури, а још ситнија да судиш о његовом моралу и интелектуалној снази.

paola:
Али, ако Дана жели да се бави неким послом, онда она мора на ревизију лекарске дијагнозе којом се пензионисала. Али, не! Њој је слатка и пензија и заштита коју имају све психопате, јер не одговарају за своје поступке. Зато она и лудује по српској политичкој сцени и преко оног њеног јадничка уређује нашу дипломатију. Шаље своју личну гинекологицу за амбасадора, јер се дефинитивно уверила да деце имати неће, а онај њен је са балкона позивао туђу децу у ЈУРИШ и то СВИ, СВИ, СВИ... Чију децу то он шаље на полицијске пендреке, који регуларно бране поредак који је актуелан, па какав био да био, док се легално не промени? Иначе, ситна си ти риба да говориш о Шешељевој литератури, а још ситнија да судиш о његовом моралу и интелектуалној снази.
Inace nisam ni rekao da sam krupna riba. Ali ti si MUTANT obican. A mutan je "niti voda,niti vino".
Ti ces da pricas ko je ciju decu slao na pendreke i vikao juris?
Seselj tudju decu nije slao na pendreke,nego POD NOZ...da im seku glave,vade oci,siluju,streljaju,vesaju,muce...
Naravno nije on moga da bira sta ce da mu narede iz DB-a,pa jos iz Hrvatskog.
Ko je pomenuo Seseljevu literaturu?
Ok,posto je nisam pomenuo nigde,evo da kazem da je i to klasicna WC literatura.
O Sekijevom moralu nemam sta da sudim,on sudi sam sebi. Poznat je njegov moral. Kod njega je LOVA=MORAL.
A sto se tice njegove intelektualne snage...pa i Hitler je bio extremno intelignetan. Intelignecija nema veze sa PRAVDOM,LJUDSKIM RAZUMOM...i sl. to bi trebala da razgranicis i razlikujes,posto pokusavas da se pradstavis kao neki intelektualac ovde,a ustavi ne znas gde si bushna.
I na kraju da se vratim na Sekija,sto mu Vuk rece jednom (iako nisam za Vuka i SPO),kaze: "Vi ste "gospodine" Seselj zavrsili fakultet u Sarajevu,a tamo je najteze bilo otvoriti ulazna vrata fakulteta.To su jedna velika masivna vrata."
Hm...da...btw,zato taj "veliki srpski junak,heroj i nacionalista" Sheki,nije studirao u BGu?
Secam se jednom da je jedan covek,stariji,Krajisnik,pricao kako su svi Srbi iz Krajne i iz Bosne jurili da studiraju u BGu.Dok su ostali isli u ZG.

odgovor0:
Moze da prica ko sta hoce,paola upravo govori u matricama miloseviceve sluzbe bezbednosti koja je unistila ovu zemlju koja se jos uvek nije oporavila.Kapa dole Dani za njenu hrabrost, jedino ona moze i sme da razbuca tu bandu!to je razlog zbog koga cu glasati za spo
Што један лудак (Верификовани!) може да уради у својој "храбрости, то милиони нормалних не могу да исправе! Сада јој још остаје да заједно са Вуком љуби овце по оборима са чизнана до колена у балеги. Каква иронија: ВУК ЉУБИ ОВЦЕ, У ЈАГЊЕЋОЈ КОЖИ!

Back