- Poruka
- 15.711
Jel ovo neki novi praznik na putu EUro-integracija ?
Eeee zemljo Srbijo ...![]()
Jos nam samo fali neki njihov praznik pedera.........i sa sloganima u njihovom silu-svi smo mi pomalo ******

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo neki novi praznik na putu EUro-integracija ?
Eeee zemljo Srbijo ...![]()
Pa, moraće izgleda, da dođe kod tebe, stvarno.I dolazis kod mene![]()
Da li je normalno da se u Srbiji slavi katolički svetac Sv. Valenitn, odnosno Dan zaljubljenih?
Kakvo je vaše mišljenje o tome?
Da li slavite Sv. Trifuna, tzv "zarezojlu" ili to nikad niste slavili , nego ste počeli sad, u inat praznicima koji pospešuju potrošačko društvo...
Takođe me interesuje mišljenje muslimana? Da li oni slave ovaj dan?
Kasnije ću dati i link, šta o ovom prazniku misle muslimani...
Jos nam samo fali neki njihov praznik pedera.........i sa sloganima u njihovom silu-svi smo mi pomalo ******.........ili pederluk nema alternativu
.......nadam se da nisam bio mLogo kvaran
![]()
Svetski praznik pedera igrom slucaja pada na Vidovdan.
Ne slavim to novokomponovano sra..nje bilo ono nashko ili stranjsko nit me zanima ishta i o Trifku i o Valentini...Cak sam se jutros duzh Rumenachke,Bul. Cara Dushana i Bul.Cara Lazara, zacudila otkud sad pa tolika guzhva i jos dva sudara i nekoliko skrsenih automobila i sinulo mi... bem ti, to je ovaj 14.2....komercijalizovao se praznik pa napravio krsh i krkljanac u saobracaju jer svi jure da kupuju darove ko za razne nove godine, osmomartove i sl. nebuloze.![]()
ne znam, tako samcula...da nesto slave na Vidovdan, mozda neki njihov manji praznikne pada to je valjda 2.februar![]()
Da li je normalno da se u Srbiji slavi katolički svetac Sv. Valenitn, odnosno Dan zaljubljenih?
Da li slavite Sv. Trifuna, tzv "zarezojlu" ili to nikad niste slavili , nego ste počeli sad, u inat praznicima koji pospešuju potrošačko društvo...
Православни верниц славе св. Трифуна а католички педери и ови БИ св. ако икако може бити светац Валентина. Ја славим и празнујем св Трифуна. Дачо мало попрцкујеш али нена везе сад ли треба у католички божић да славимо и хиљаду других глупости
ne pada to je valjda 2.februar![]()
Па мени је иначе слава Свети Трифун... боли ме брига да ли неко празнује Дан заљубљених, ајд оно ако имаш девојку чисто као да јој купиш неки поклон у знак пажње, али да ми неко честита Св. Валентина.... па убио би га![]()
Prosle godine mene riba cimala na taj dan zaljubljenih nesto cimala ali sam to sasekao u korenu.
Baš me briga šta kažu muslimani, ljubav je lepa, treba je pružati i pokazivati uvek i u svakoj prilici. Dan zaljubljenih je divna stvar, ako niste zaljubljeni zaljubite se smesta i bar malo zaboravite na politiku i ostale idiotske pronalaske čovečanstva.Da li je normalno da se u Srbiji slavi katolički svetac Sv. Valenitn, odnosno Dan zaljubljenih?