Dan Zaljubljenih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
00020236.gif

Da li ste razmishljali kako provesti romantichno veche sa dragim/dragom?
Kako bi to sve izgledalo?I devojke da li bi se ijedna od nas usudila da pozove dechka da izadju?I da li verujete u dan zaljubljenih,u stecanje novih"ljubav"?
Pa da malo napishete o tome.:grin:;)

Pa,ja sam razmisljala o romanticnoj veceri sa dragim,a on ode u trecu smenu,tako da sam prinudjena samo da mastam...A da mi je auto kuci otisla bih negde u zivot,popila koju i otisla po njega u ranim jutarnjim casovima...Cisto da zna da ne sme vise da me ostavlja samu,bar na dan zaljubljenih.:evil::twisted:

Meni je ovaj bio nekako najprazniji do sada... ne mogu da se uzivim u dan ako nisam zaljubljen... i sad neka stara pesma u meni budi neke cudne emocije... is this sadness, or fear? Or pure loneliness...

Da milina, a mi bi smo danas trebali imati neke dodatne iako se ne ide u shkolu,,,ali nastavnici meka srca pa nas pustili:):):)Ali ok.Meni je juche bilo extra,bila na rodjendanu pa nisam ni mislila na to shto TRENUTNO:(:(:( nemam dechka(mozda je tako i bolje):)

Shta sad je tema preshla u "Shta ste radili i naravno sa kim (da sluchajno neko ne propusti da se pohvali kako ima dechka/ devojku OMG :shock::shock: )?"

:rolleyes:

Pa dobro.
Evo i ja da se hvalim.
Bila sam polupijana.
SA DECHKOM!

OU JEA!
Ja imam dechka, a vi neeeee... :P:P:P:P:P:P:twisted:

Najgori je*** dan zaljubljenih u mom zivotu! Prvo sam videla decka u koga sam bila zaljubljena,a njemu se svidjala moja najbolja drugarica,ustvari bila sam prinudjena da budem s njim u istoj prostoriji jer je bio rodjendan. Onda je dosao i decko koji mi se svidjao u sedmom. Kad sam se vracala sa rodjendana, spopale su me neke pijane budala,3 puta(!) I na moje veliko iznenadjenje stigla sam na zurku ziva, nazalost... Tamo sam videla bivseg decka,koji mi se svidja,ali me je ignorisao i bivseg decka moje drugarice,kome se svidjam i on me nije ignorisao,ali je nezo zlobno dobacio bivsoj,tj. izasle smo zajedno... Pa me opet muvao neki tip koji mi se ne svidja i meni pukao film i otisla sam kuci u 1!:confused::x:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back