Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јак ти је он познавалац Богословља.
![]()

Iako sami sveti oci pisu suprotno jedni od drugih?
То су закључци из протестантског брлога рационализма и њу ејџ духовности са БФ.

Pa da, bas zato je prekjuce bio praznik sveta tri Jerarha, da bi se objedinila razlicita misljenja i tumacenja svetih Otaca, da se narod ne bi svadjao medju sobom.![]()
Дакле кривоверни адвентиста.То си ти.

Сестро, да те не би мучила и узнемиравала помисао о прелсти, знај да су сви (мислим на мирјане и монахе почетнике у прелесту у мањој или већој мери). Стога сматрај да си прелашћена и не бој се, лекара за ту болест има када је пацијент (у овом сличају ми) препозна и дијагностификује.
Стога, сачувај овај линк http://predanje-ms.blogspot.com/search/label/Макарије Оптински и користи се њиме, када крене ђаво да те напада кроз непостојне мисли и предлоге!

To ti je Djavo reko ..sigurno ..znam on odmah napada kroz vas njegove ovcice ..cim oseti istinu koja ga razotkriva
Istina je uvek samo Istina i necete je vi promeniti ..ma koliko se protivili![]()

И ти то овако не крштен и ван Цркве Христове знаш?![]()
)Hvala puno, Vladane, sacuvacu taj link,odavno hocu da procitam nesto od optinskih staraca.
I hvala na korisnom savetu.![]()
Hvala puno, Vladane, sacuvacu taj link,odavno hocu da procitam nesto od optinskih staraca.
I hvala na korisnom savetu.![]()

)Ово су савети за мирјане и одлично ће продрмати прелест којој робујемо сви као мирјани.
Ево само кратак цитат и увод пре него што кренеш да ојачаваш душу:
Старац Макарије био је велики учитељ смирења. Он није рекао ништа ново и своје, него се у његовом учењу, као на тихој површини воде, одразило цело звездано небо светоотачког учења. Ово учење је углавном било похрањено у зборнику његових писама која су објављена у два тома: "Писма монасима" (Москва 1862, 343 стране) и "Писма мирјанима" (Москва 1862, 700 страна). Овде је из друге збирке објављено 19 писама упућених истој особи, а написана су у периоду од јесени 1858. до пролећа 1860. године.

Nisu svi sveti korisni ..ma kako izgledali bezazleni
Take Care bb
Cuvajte se kvasca Farisdejskog i Sadukejskog !
Kvasac = Ucenje
Tako je Isus rekao ..sta da radim)

Proreceno je da ce se na svetu pojaviti Lazni Ucitelji i Lazne Mesije i zavesce mnoge ..
Evo ovde Vrije od toga![]()
E, hvala, vidim da je u pitanju otac Makarije, evo vec odmah cu poceti da citam
Dobro, hvala i tebi na savetu, dopusti da sama to procenim.![]()
) 
Proreceno je da ce se na svetu pojaviti Lazni Ucitelji i Lazne Mesije i zavesce mnoge ..
Evo ovde Vrije od toga![]()
Отвори своју тему.Не смарај људе.

Sta ce ti to da citash ??
U Bibliji imash sve sto ti je potrebno od saveta![]()
Pogledaj Solomona ili Propovednika bolje ili Psalme Davidove)
To ce ti vise pomoci![]()

Zao mi je,ali ovakav zakljucak ne odgovara cinjenicnom stanju.Tako da, razlika je samo u pristupu, sustina je ista.
Баш тако, ту код вас адвентиста све ври од учитеља-теоретичара, чија су дела не само гнусна него и срамотна за опис (нешто попут твог аватара).
Лепо си се саморазобличио.
Или петокњижје.![]()
Ma mozes ti pricati lazi koje hoces i napadati me tim sablaznim recima ..ali to ti nista ne vredi ..vi ste svi FAKE !!!
Ej nerazimem te tvoje crkvene reci ..pricaj kao covek a ne te sablazne reci od kojih se i Bogu povraca kada vas slusa lol ahahahhah

Твоја секта постоји мало више од 100 година.а настала је на самовољном тумачењу Библије од стране једне жене.