gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Evo ga nakazni Akakije, poglavar mračne zilotske sekte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je razvrat?
Malko ste me pogubili negde oko 12 strane sa tim definicijama...

Ненего подло прикривени Зизијев екуменизам односно јерес.И уопште јерес коју подржавају и проповедају владике тзв.помесних цркава.

Izvini, ali ne mogu na taj nacin da se "zezaju" - nedostojno jednog odraslog i iole obrazovanog coveka u zenskom prisustvu. Da ne pisem sto nema veze s temom to"zezanje".
Ako ih ti podrzavas u tom"zezanju" ja ne znam sta da kazem.
U svakom slucaju, dok ne nestanu, nemam sta da pisem na temu.

Ма шта могу да причам са неким ко је 110посто екумениста?![]()

Izvini, ali ne mogu na taj nacin da se "zezaju" - nedostojno jednog odraslog i iole obrazovanog coveka u zenskom prisustvu. Da ne pisem sto nema veze s temom to"zezanje".
богохуљење![]()
a zasto si ti od 2008. godine naguravao u prosjeku po 30 postova dnevno, samo na ovom forumu, internet manijak a glumis nekog frajera po forumima i prozivas okolo?
btw, ovo je konstatacija nije pitanje..
Pa dobro,jeste malo nepristojno u tvom drustvu da tako pricaju.To da.Ali niko od njih nema losu nameru(barem je to moj utisak).

Jel mora bure da bude odredjenih dimenzija i materijala da bi se krstenje smatralo kanonskim?
Jel moze obicno plasticno za kupus?
Možeš me videti samo na ovom forumu. Inače u realnom životu živim prilično...bludno...
Naivan si.
Da imaju dobru nameru, ne bi se nikad tako izrazavali.
Uostalom, ako cemo pravo, i da imaju "losu nameru" ne mogu mi nista, na srecu (bar sada), ovo je internet.![]()
А ко то?
А ко то?
![]()
Jel mora bure da bude odredjenih dimenzija i materijala da bi se krstenje smatralo kanonskim?
Jel moze obicno plasticno za kupus?
Bivši novosadski roker i proplai student...
Naivan si.
Da imaju dobru nameru, ne bi se nikad tako izrazavali.
Uostalom, ako cemo pravo, i da imaju "losu nameru" ne mogu mi nista, na srecu (bar sada), ovo je internet.![]()
Bivši novosadski roker i proplai student...

Дипломирани сликар и схијеромонах,а даће Бог и архиепископ.![]()
znam to, a posto je ovo nerealan zivot onda su i izjave izgovorene u njemu isto tako nerealne....legendo foruma...