magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Samo izvolite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu sa vama da podelim svoji dan-pre-smaka-sveta fantaziju?![]()
)
),u medjuvremenu se zaljubimo i zivimo srecno do kraja zivota,u svetu slicnom tolkinovom
blagodarim
I da skratim,naidje dobar frajer,zajedno krenemo u akciju,spasemo svet(i on spasi mene par puta),u medjuvremenu se zaljubimo i zivimo srecno do kraja zivota,u svetu slicnom tolkinovom
sta kazete?![]()
a ostario ti je Brus Vilis za to...

brus vilis nije sdobar frajer![]()
blagodarim
pa ovako
udubite se,molicu
Haos vlada ulicama.
Kraj je blizu,oseca se zadah konacnosti,sapuce strasne reci izgubljenim,preplasenim dusama,tiho,tako da samo one mogu cuti,samo one znati.
(ili je to neko preskocio kupanje)
Hodanje je izgubilo smisao.
Gomila sve kontrolise,ima svoju volju.
Ko sam ja da se suprostavim tome?
I da skratim,naidje dobar frajer,zajedno krenemo u akciju,spasemo svet(i on spasi mene par puta),u medjuvremenu se zaljubimo i zivimo srecno do kraja zivota,u svetu slicnom tolkinovom
sta kazete?![]()
A jel ce biti eskplicitnih scena nasilja i seksa ?
pa opsti haos svakako sadrzi i nasilje
a mozda ce da padne neki poljubac,ali videcu da sve bude,u skladu sa trendom,u nekom emo stilu
Pa ko ce to da gleda , ccc ...

pa to bre nije bioskop,to je sudbina
a mozda mu se i podam,u naletu strasti

Ja sam razmisljao da surfujem po onom talasu...I tako se spasem.

blagodarim
pa ovako
udubite se,molicu
Haos vlada ulicama.
Kraj je blizu,oseca se zadah konacnosti,sapuce strasne reci izgubljenim,preplasenim dusama,tiho,tako da samo one mogu cuti,samo one znati.
(ili je to neko preskocio kupanje)
Hodanje je izgubilo smisao.
Gomila sve kontrolise,ima svoju volju.
Ko sam ja da se suprostavim tome?
sta kazete?![]()
a ostario ti je Brus Vilis za to...

otiso bi u zagrb kupio zolju od nekog mafijasa ma koliko da me kosta i poco da rokam po hrvatima![]()
pa jel biste zivjeli srecno do kraja zivota ili do smaka svijeta?![]()

Pa ako bi spasili svet, ne bi bilo smaka...![]()