Дан ''пре'' а биће и после

Pa ja nesto ne vidim da je neko tereti za te stvari

E,ja i za to imam objasnjenje:
To je zato sto se u Srbiji na odgovornim mestima nalaze neodgovorni i nestrucni,pa ne mogu ili,najverovatnije ne zele,da dokazu i najocigledniju stvar.
To je zato sto se strucnost u Srbiji meri time koliko si "sposoban" da prikrijes svoje kriminalne radnje.
To je zato sto u Srbiji mozes da radis sta hoces ako je debeo zid uz koji si naslonio d.upe.
To je zato sto imamo poslovicu "Vrana vrani oci ne vadi".
To je zato sto kad neko zaradi u Srbiji milijarde "preko noci" narod kaze "Al' je sposoban ovaj!!!!"
Ima mnogo ovih "To je zato..."

Ako se ne slazes sa mnom,molim te objasni mi fenomen propadanja srpskih banaka devedesetih.I ujedno mi raci ko su bili odgovorni u tadasnjoj vlasti za to.

Ako se ne slazes sa mnom,molim te objasni mi fenomen propadanja srpskih banaka devedesetih.

Морао би да имаш неки доказ за ову тврдњу. Да би неко пропао морао би да има дуговања већа од потраживања и имовине.
Да су банке наплатиле своја потаживања онда не би могао да се нпр. прода Сартид у бесцење (и друга предузећа-дужници банака) већ би их банке продале на ''добош'' као повериоци али онда не би могли да се пуне приватни џепови и танји фондови. Па шта мислиш зашто Динкић и Ђелић стално добијају нека признања од запада? ''Стручњаци'' светског ранга (ал' за пљачку сопственог народа).:evil:
У бре! Одосмо ван теме.

Морао би да имаш неки доказ за ову тврдњу. Да би неко пропао морао би да има дуговања већа од потраживања и имовине.
Да су банке наплатиле своја потаживања онда не би могао да се нпр. прода Сартид у бесцење (и друга предузећа-дужници банака) већ би их банке продале на ''добош'' као повериоци али онда не би могли да се пуне приватни џепови и танји фондови. Па шта мислиш зашто Динкић и Ђелић стално добијају нека признања од запада? ''Стручњаци'' светског ранга (ал' за пљачку сопственог народа).:evil:
У бре! Одосмо ван теме.

Pretpostavljam da si ti ovim odgovorio na svoje pitanj,a u vezi mog posta.;)

''Сви јунаци ником поникоше
и у црну земљу погледаше''

Значи ништа не предузимамо.

Знао сам ја то, ал' сам се у дубини душе надао да нисам у праву.:cry:

А ови ''јунаци'' што витлају овде виртуелним оружјем нек пробају да оду једну ноћ у парк, па у зависности од рода нек прилагоде активности, и нека то ''искуство'' умноже са неколико година па нек онда покушају да преброје истомишљенике.:evil:

Back