DAN POSLE SUTRA (Nezavisno Kosovo)... Sta dalje?

eremita:
...хајде, хајде, настави шта си хтео да кажеш... а не тачкице... :razz: :razz: :razz:
... него читам како си се искеребечио и наљутио на теми о Војводини, хтедох да умрем од смеха... да и Тебе неко једном избаци из колосека...и то онај глупи Каса... :lol: :lol: :lol:
Kako da ne poludim prijatelju, kako? Meni tu nije toliki problem njegov stav, on je bolid koji je plaćen ili nekako drugačije nateran da radi to što radi, već što se na te izjave pecaju nepametni i naivni. I eto frke ''očas posla''... :evil:

jomini:
Kako da ne poludim prijatelju, kako? Meni tu nije toliki problem njegov stav, on je bolid koji je plaćen ili nekako drugačije nateran da radi to što radi, već što se na te izjave pecaju nepametni i naivni. I eto frke ''očas posla''... :evil:

Да, тај Каса ради за стране обавештајне службе и има веома прецизна упутства како да изазове нереде и сукобе... слушам синоћ оног Дејана Лучића... одличан тип... и не само он говори о том плану Балканске федерације где се намерава оцепити Војводина или распарчати на Срем,Банат и Бачку... ужас... нека нам је само Бог у помоћи... али с обзиром да ја знам колико си Ти хладан као шприцер чим су успели да Те изнервирају уочавам да се тамо свашта крчка у Војводини... па само она стока Мишковић је откупио 25 000 хектара земље... а ггде су Костић и други...

Господин "експерт" за Балкан, Данијел Сервер је баш лепо сервирао своје виђење решења косметског питања. Додуше, он мисли да ће независност космета изазвати потресе у Србији, али да ће то "ДЕМОКРАТСКИ ПОТЕНЦИЈАЛ" у Србији успети да амортизује...

Значи, они су спремили сценарио за пост-признавање Космета (тј. Косова) и већ имају своје фаворите који ће се успешно носити са последицама...

Шта је Србији чинити ?

Пошто су Албанци из Прешева и Медвеђе већ најавили да ће сачекати независност Косова да би активирали своју платформу о припајању Косову, први задатак је спашавање тог дела Србије...

Пошто се, такође, шушка у Рашкој области то би био други задатак, који се извршава синхронизовано са првим...

На крају, најтежи залогај (бар, тако изгледа сада) - Војводина...На руку кризи у Војводини иду и тренутни властодршци у покрајини, као и Енглези (ОПЕТ!), који су недавно у спољнополитичком одбору усвојили захтев за слањем "МИРОВНИХ ТРУПА" у Војводину...Да ли смо заборавили на ту "ситницу"...

Back