По затворима су, код једног од њих нађен комплетан списак изгредника са све делима која су учинили...
Ma da,i sad čitav "obraz"zavisi od onog Obradovića što je u zatvoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По затворима су, код једног од њих нађен комплетан списак изгредника са све делима која су учинили...
Princip je isti..............gazenje volje vecine.........................i koje su to opoyicione stranke bilo koga organizovale???
Primer i dokaz molim.
A koja je to većina,daj objasni.
Huligani=Obraz=DSS.
A koja je to većina,daj objasni.
Huligani=Obraz=DSS.
Већина гражана Србије је изричитопротив геј параде................
Објасни ове твоје бесмислене једнакости?
Već je objašnjeno u prethodnom postu 347
molim?![]()
Ovog puta se uopšte ne slažem s tobom...skinuli smo Kurtu i dobili par hiljada Murta...i to mnogo alavihПа?
Потражи мало и Мирине текстове из Дуге из деведесетих година па ћеш исто прочитати..................спрдали смо се са тим годинама пре 5.октобра..........
А свињу смо скинули.....................на жалост сада уместо курте имамо мурту...........исто као и деведесетих
Па то ме ових дана убеђују и главешине полиције, Обрадовић из притвора (притворен је пре нереда) организовао онај блам 7000 полицајаца...Ma da,i sad čitav "obraz"zavisi od onog Obradovića što je u zatvoru.
Ovog puta se uopšte ne slažem s tobom...skinuli smo Kurtu i dobili par hiljada Murta...i to mnogo alavih
хоћеш ли коначно одговорити на пар постављених питања?
нарочито бих волео да објасниш сврху снимака са ју-тјуба које си поставила?
Може и мало асније или сутра...почиње утакмица.
os da ti nacrtam? htela sam da se podsetimo porodice milosevic koja je devedesetih vladala u srbiji. sta ti sad pa nije jasno?
i molim te citiraj me gde sam rekla da je sadasnja vlast "moja"? odakle ti to? citas li ti uopste moje postove ili te ometa avatar?![]()
Devedesete su za ovu danasnju bedu bile izobilje.
Znači poređenje je neumesno, besmisleno i neprikladno da bi se o njemu nešto više diskutovalo ili pisalo.
Ovo je kraj XVIII veka, zemlja u haosu i rasulu, narod obespravljen na rubu egzistencije i trenutak pred sam početak bune protiv dahija.
Аха...само да подсетиш...ОК.................а партија председника Милошевића је и даље на власти у Србији.......кажем ти ја - деведесете.
у 347 је само потврђено да је погажена воља већине + неке небулозе и личне жеље о некаквој повезаности неких партија и организација без икаквих доказа..........обична лупетарија у рангу Чеде Јовановића ипијаног Пере Луковића
Дакле имаш ли неки конкретан пример, доказ......или би само тако волео да јесте?
Daj ne izmišljaj,kakva volja većine,angažovani huligani,plus frikovi iz kvazipatriot grupacija da bi pravili sranja po gradu.
већина је била против параде....Као што је Ђилас толепо приметио,да није било бесмислене параде не би било ни насиља...али изгледа да је некоме важније да 200-300 људи поносно парадира него мир у граду.
apsolutno je tokom veceg dela 90-ih bilo bolje i bolje se zivelo nego danas
morbidno je tvrditi suprotno
Moжда теби али 95% народа је живело попут паса. Није ни данас сјајно: сиромаштво, корупција, разорене основне вредносне норме али је у односу на деведесете чак и ово мед и млеко.
Како не схватате да су педери управо то и хтели. Да им није стало до публицитета парили би се иза затворених врата а не би парадирали градовима. Највише што смо могли да учинимо било је да им се посветимо никакву пажњу и то би их дотукло. Овако су добили оно што су хтели: публицитет у енормној мери и улогу жртве.
Мислим да за нас Србе стварно нема наде, на сваку претњу одговоримо на најглупљи начин, ето сад нас и педери поразише.