Dan posle 10.12.2007

Samnom šta bude biće. Al' ja, za sada, imam troje za sobom (doduše ćerke) pa sam se upravno vratio s' pravljenja četvrtog (a ti?).
Vidim da ste ovde u mom odsustvu skoro povadili oči jedan drugome. Da vam doturim malo oružja pa da brže rešite nesuglasice. Kad bolje razmislim vama neprijatelji i ne trebaju

polako sipac ne brini se ti za nas pogazice vas siljkan kat tad

a sto se tice oruzja ne moras da nam doturas imamo moga mi za vas sipce
i previse

zagazice opet siljkan po kosovu ali vas nece biti

Uskoro nasa vojska ponovo na celoj teritoriji avnojevske Srbije,nego da li neko zna licno ili da je cuo da je neki shiptar bio oficir u vazduhoplovstvu ili u nekom drugom rodu osim u pesadiji? nikako da se setim nekog ?sta vam to kazuje?znate li nekog shiptara da je prosao mensin test?

za vreme mog profesionalnog angazmana nisam upoznao nijednog shiptara oficira ,sem njih nekoliko u pesadiji ,ali moguce da je u helikopterskoj eskadrili jer neki od mojih drugara su ranije obucavali africke pitomce

Stvarno izgleda nemoguce doci do Srpske sloge ali vera nije vera ako je u pitanju moguce nego samo nemoguce. Verujem da cemo se vratiti na Kosovo, da cemo povratiti ono sto je nase jer nijedna nepravda nije doveka. Oteto - prokleto a svi zlocinci - otimaci, lopuze, skrnavitelji crkava i ostali imaju svoje koje ih ceka, uvek bilo i bice.

Back