Дан мрмота - нови бисери са мојом тастатуром на лаптопу. - dissabled keyboard

Нема, има само Temp. али ту нема пар Мб.
Program Files: 3,68 GB
Program Files 86 - 3,9 GB
Windows - изгледа све "појео" он...Ево 10-ак минута не може да постигне да на "пропертис" покаже...А кад отворим тај фолдер, не налазим ништа типа "Олд филес", "темп филес" што бих могао да бришем.

Слично ме буни на андроиду: Интерна меморија у црвеном, има 8 ГБ. Све што се могло пребацити на СД картицу, пребацио сам. Музику и сл, а фотосе и видео кад снимим њиме, чим дођем кући пребацим или на комп или на СД картицу. Од апликација само Вибер, Месинџер, Фб, text to speach све скупа нема 20 МБ.
Ништа више...
U vezi drugog dela pitanja, verovatno ti se nakupilo keša od aplikacija. Viber je notoran po tome.

Jesi li siguran da nemas nista instakirano sa 32 bit-a?
Искрено - не знам. Знам да сам неколико пута покушавао да уградим неке бесплатне ствари, па добијао поруке. Неће да може, ово је за 32 а ти си на 64.
Жутим сам офабрао оно што сам ја уграђивао
1634317142375.png

Решен проблем. Шта је од 320 ГБ слободног простора натерало на само 5,5 ГБ?
А синић сам ишао на све претраге, брисао све темп. фајлове, сав вишак,а ли он све загушенији.
Прегелао све фајлове, ипао на "пропертис", и нема тог вишка па нема. Кад оно - антивирус поманитао.
Добри дух, који није био добар него побрљавио и паковао неке своје луде фајлове. Па је човек обрисао Каспера, каже да ако хоћу уградим Аваст,, мада је и Микрософт Дифендер довољан.

А синић сам ишао на све претраге, брисао све темп. фајлове, сав вишак,а ли он све загушенији.
Прегелао све фајлове, ипао на "пропертис", и нема тог вишка па нема. Кад оно - антивирус поманитао.
Добри дух, који није био добар него побрљавио и паковао неке своје луде фајлове. Па је човек обрисао Каспера, каже да ако хоћу уградим Аваст,, мада је и Микрософт Дифендер довољан.
Dobro je.:) Nisam znao da i antivir može da prepuni disk.

Nemoj Avast nikako,,jer on u kombinaciji sa Difenderom pravi propast OS-u.Baguje kao lud.

Када сам недавно хтео да привремено блокирам Дифендер, па сам нешто чачкао, наилазио сам пар пута на обаввшетење (на Девице манагеру) од стране Дифендера, у слободном преводу: : Шта се мени обраћаш, ти користиш услуге другог заштитника, двојка си!
Иначе, власник, који је то и решио, Каспера деинсталирао на класичан начин, није знао за Рево, Грек или неки други унинсталер, који не само да избаци наглавачке програм, него и све његове шћућурене фајлове, ма обрише и сећање рачунара на њега. Зато ми је и рекао: Не само што ти је дифендер довољан, него ако уградиш рецимо Аваст, ти заостали герилци од Каспера ће се покошкати са њим, зато боље немој.
Ето, сад су и највећи зналци научили нешто ново: да и антивирус може да набалега 300 ГБ ђубрета на Ц диск...
Поздрав свима...

To je zato sto sistemski AV ne bas sve,ali vecinu prikazuje kao trojance,ili malvere.To pravi onda stetu.Difender na Win.7 uoste nije ni blizu Difenderu na Win.10.On cak moze i da se iskljuci da bi se instalirao drugi AV.
Управо тако. Он је као куче које лаје на све госте које улазе у двориште, чак и оне који пролазе поред. (Ал ми је аналогија...:p) на све што има на крају оно .ехе он врисне: аха! Но пасаран!

Back