Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.560
Већ писао, али тема отишла на другу страну. Проблем решен екстерном тастатуром, иначе је згоднија за куцање.
Међутим, пре пар дана, из чиста мира почне да штрика једно слово. Заправо не слово неко крстић. Одем на интернет, у адрес бар крстићи.
Одем ан Вибер, он куца поруку са стотину крстића. Ко војничко гробље...
Једини начин да га зауставим - кликнем размакницу, па онда бришем та чуда.
Не само то. На дну екрана се отвори прозорче као за Фајнд и у њему се штанцују крстићи. Где год се окренем, крстићи...
Склоним екстерну тастатуру да није она поманитала, кад оно исто. Није до ње.
Онда одем и disable његову тастатуру. Када сам то раније радио, приликом наредног стартовања рачунара, он је сам повлачио тај драјвер. Међутим, овај пут га нема.
Наравно, оде питам Гугловића свезнајућег (што увек радим да вас не замарам без потребе) и свуда пише да треба кликнути enable на keyboard.
Али, те ставке сада уопште нема. Мислим - има када је прикључена екстерна тастатура. Ево слике.
Мислим, сад ми и не треба, ова спољна ради, него ми чудно...
Само, молим без савета да:
- пређем на Линукс
- купим нови лаптоп и сл...
Међутим, пре пар дана, из чиста мира почне да штрика једно слово. Заправо не слово неко крстић. Одем на интернет, у адрес бар крстићи.
Одем ан Вибер, он куца поруку са стотину крстића. Ко војничко гробље...
Једини начин да га зауставим - кликнем размакницу, па онда бришем та чуда.
Не само то. На дну екрана се отвори прозорче као за Фајнд и у њему се штанцују крстићи. Где год се окренем, крстићи...
Склоним екстерну тастатуру да није она поманитала, кад оно исто. Није до ње.
Онда одем и disable његову тастатуру. Када сам то раније радио, приликом наредног стартовања рачунара, он је сам повлачио тај драјвер. Међутим, овај пут га нема.
Наравно, оде питам Гугловића свезнајућег (што увек радим да вас не замарам без потребе) и свуда пише да треба кликнути enable на keyboard.
Али, те ставке сада уопште нема. Мислим - има када је прикључена екстерна тастатура. Ево слике.
Мислим, сад ми и не треба, ова спољна ради, него ми чудно...
Само, молим без савета да:
- пређем на Линукс
- купим нови лаптоп и сл...