Dan krivih štikli ili priča o prijateljstvu

• Začetnik teme Začetnik teme CaLiMeRo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty:
Sve sa frizerom, horoskopdžijama, karaokama i zabavljačima - glumcima nekim. Frajerima ulaz dozvoljen tek posle ponoći :)
He he he... kad se lavice namontiraju nafriziraju i našminkaju, i kad im se pročita horoskop, tamo negde oko ponoći u arenu puštaju gladijatore...:lol: :lol: :lol:
E, meni se baš ide na to, Beti. I Bitef mi je na pljucomet od kuće... Ali sam nešto bolesna. Grlo itd.
U koliko sati ideš? 8-)

Betty:
...
ja sam se drugaricom dogovorila oko 22h, pa ok je to - dva sata, ne treba više?

Dovoljno je dva sata, sasvimm!
hannibal.jpg

tvoj stil me pomalo podseca na kojotov : ))

ha, zasto je samo jedna kriva

ne verujem u prijateljstva...ne postoji to...mada mozda verujem u sve one koji citaju krstaricu ... ali to je prilicno glupo

ok, mozda i postoji, al u nekom drugom selu...sta je prijateljstvo uopste?

samo interesi postoje, nije to lose...

imala sam mozda u osnovnoj skoli drugaricu.. ok njih vise, ali ajde jednu da izdvojimo.
i u sestom razredu smo bile bas skoro zavisne, vidjale smo se skoro svaki dan jedno vreme, za vreme raspusta...ali onda je to prestalo. oko cega su bili nasi interesi??
ne znam nekako bilo je ok.. oko decaka uglavnom..ja sam nju mrzela jer je lepsa a ona mene sto sam dobar djak... ona je bila vodja
posle je to nekako prestalo..kad smo isle na raspust zajedno
mada i dalje je ona tu negde... sretnemo se jednom godisnje... ok nije tu realno..
posle vise nisam imala drugarice.
tog tipa..imala sam neko drustvo
ali nista nije kako treba, pocela sam da se bavim samo sobom i da se samosazaljevam i tako mi se dopalo. ok i nije ali mislim da cu da batalim jednu sektu iako je to dobro za mene

ja sam prokleta, meni je mars u 11. kući

ana u detinjstvu
posle ništa
u srednjoj kaja i dve tanje
na faxu z.
ona mi je i kuma i ona me zna najbolje....živele smo godinama zajedno, učile zajedno, polagle ispite zajedno...
posle mira...starija je dosta od mene, kolerik ali je lafčina drugarčina...
i ... d . ;)

sve ih volim takve kakve su jer su moje... i jer su dobri ljudi i svašta nešto lepo...
... i cenim ih mnogo više nego što znaju i mislim na njih često iako sam lenja da im se javim ...
a i vole me takvu kakva sam a to nije lako!

Back