ДАН КАДА СУ СРБЕ У САРАЈЕВУ УБИЈАЛИ БЕЗ ТРУНКЕ МИЛОСТИ: Обележена годишњица убиства 42 војника ЈНА у Добровољачкој у Сарајеву

Tada su kod nas nadlijetali da si ga mogao kao Rambo oboriti iz automata. Možemo se vrijeđati i sve ali slobodno reci šta sam išta slagao.

Plus, iskreno, ne znam ni koji je avion bio, znam da je strašljivo izgledalo..
Да си мало паметнији и војно образован знао би брзину млазног авион и да пројетил тог тешког митаљеза има брзину 830м/с па би ти било јасно да није могуће погодити тако брз циљ у ваздуху.
830м/с плус механичка нишанска справа хахахха стварно си бригадир мухјо са катедре за ПВО војне академије из теочака :hahaha:

I šta je u koloni sa Dubrava išlo prema Srbiji? Ako uzmeš u obzir da je aerodrom bio slabo popunjen? Vi ste nekog razvukli? sporazum vi niste mogli da diktirate ali dobro možeš sada da pišeš šta god hoćeš, taj aerodrom nije ni bio zadejstvovan u punom kapacitetu.

Ti nisi normalan. Idi izguglaj šta je tu bilo stacionirano pa ćeš vidjeti. Ja sam svojim očima vidio kilometarsku kolonu, sa svom opremom.

Tada su kod nas nadlijetali da si ga mogao kao Rambo oboriti iz automata. Možemo se vrijeđati i sve ali slobodno reci šta sam išta slagao.

Plus, iskreno, ne znam ni koji je avion bio, znam da je strašljivo izgledalo..
Rambo ih je obarao kamenjem. Nego, da li bi danas prepoznao pilota koji je bio u kabini?

Да си мало паметнији и војно образован знао би брзину млазног авион и да пројетил тог тешког митаљеза има брзину 830м/с па би ти било јасно да није могуће погодити тако брз циљ у ваздуху.
830м/с плус механичка нишанска справа хахахха стварно си бригадир мухјо са катедре за ПВО војне академије из теочака :hahaha:

Nikakva PVO, stojao na brdu iznad Slobodinog stadiona, on kad je nadletio ja sam samo vidio pilota unutra i bacio se u nekakav jarak. Malo je reći da je g.ovno umrlo u meni.

O čemu ti? Ko je generator? Rusi?
Rusi su tada već bili na kolenima, razbijeni i svetski šerif je počeo svoje igre a vi ste samo dobro poslužili u razbijanju Jugoslavije koje da je bilo pameti državničke nikada ne bi ni bilo već samo Srbije, Kraljevine Srbije sa granicama dogovorenim sa silamaa pobednicama WWI.

Rusi su tada već bili na kolenima, razbijeni i svetski šerif je počeo svoje igre a vi ste samo dobro poslužili u razbijanju Jugoslavije koje da je bilo pameti državničke nikada ne bi ni bilo već samo Srbije, Kraljevine Srbije sa granicama dogovorenim sa silamaa pobednicama WWI.

To su priče za malu djecu. Sve što se dešava je njihov ručni rad. Ostala je još Srbija i pola BiH i onda će mečka da igra u njihovoj avliji..

Hehe AkoBogda da doživiš i ti tako pa ćeš vidjeti na Šta misliš u takvim situacijama...
Šta da doživim? Šta si ti to doživeo? Koliko vidim nemaš pojma ni o čemu. Doživeo si ti tada da te je neki deran tvojih godina odrao u klikerima ili tapkanju, pa to ni dan danas ne možeš da preboliš.

Šta da doživim? Šta si ti to doživeo? Koliko vidim nemaš pojma ni o čemu. Doživeo si ti tada da te je neki deran tvojih godina odrao u klikerima ili tapkanju, pa to ni dan danas ne možeš da preboliš.

Whatever. Ja sam dao svoje viđenje iz prve ruke, sve se može provjeriti.

Vidiš da menja teze i usmerava priču na Srbe a ne na stvarnog generatora problema u tom regionu.

Isti scenario se odvio i u Sarajevu i u Tuzli, vjerolomni napad na kolonu vojnika i oficira JNA koji se povlače po dogovoru.

Opkoljavanje kasarni, ubistva vojnika, sve već oprobano u Hrvatskoj.

Pobiju vojnike a u svojim redovima nemaju ni povrijeđenih pa kažu "bila borba, pucali oni prvi".

Isti scenario se odvio i u Sarajevu i u Tuzli, vjerolomni napad na kolonu vojnika i oficira JNA koji se povlače po dogovoru.

Opkoljavanje kasarni, ubistva vojnika, sve već oprobano u Hrvatskoj.

Pobiju vojnike a u svojim redovima nemaju ni povrijeđenih pa kažu "bila borba, pucali oni prvi".
kolega...više krivim oficire jna, zbog tih zločina...nego muslimanske zločince...nesposobni oficiri su vodili vojnike kao ovce na klanje

kolega...više krivim oficire jna, zbog tih zločina...nego muslimanske zločince...nesposobni oficiri su vodili vojnike kao ovce na klanje

Eh kolega, pa komanda Druge vojne oblasti se nalazila opkoljena muslimanskim vojnicima kao i kasarna Maršal Tito, teško je bilo svakom oficiru da izvede vojsku iz takvog okruženja bez žrtava.

Jer su bili i prije zasjede izloženi napadima i zasjedama, primjer je zločin na Skenderiji gdje su pobili vojnike i medicinsko osoblje sa oznakama Crvenog krsta.

Нису практично деца била само Срби , било је и Макеодница који су убијени ..како жалосно , били су само деца голорука деца која су желела да иду својој кући ..

za AMERIKANCE NE POSTOJE DECA....................SVAKA ZRTVA SPADA U "KOLATERALNU STETU".

varas se. Ogromna vecina tih "sposobnih" oficira je par dana ranije napustilo zemlju u pravcu KANADE, AMERIKE, ENGLESKE, AUSTRALIJE..........i pored zakletve, oficirske casti, rodoljublja.........i pored PLATE OD 3000 DM, 4-sobnim stanom, vilom na moru i AUDI 100 GL...........

Eh kolega, pa komanda Druge vojne oblasti se nalazila opkoljena muslimanskim vojnicima kao i kasarna Maršal Tito, teško je bilo svakom oficiru da izvede vojsku iz takvog okruženja bez žrtava.

Jer su bili i prije zasjede izloženi napadima i zasjedama, primjer je zločin na Skenderiji gdje su pobili vojnike i medicinsko osoblje sa oznakama Crvenog krsta.
a preventiva...desila se slovenija...desila se hrvatska...isto se očekivalo u BiH...

Da, morali su očekivati isto i imati pripremljen plan. Ti si u pravu potpuno.

ne postoji "preventiva" u situaciji kada je sve organizovano i kada su Milosevic i Izetbegovic ddogovorili svaku akciju ko ce kada i koga napadati.

"Preventiva" nije moguca zato sto su akcije srpskih, ustaskih i muslimanskih armija planirane i koordinirane u PENTAGONU.............

.......ni posle 20 godina mnogi to jos ne kapiraju pa postavljaju ovakva pitanja..........."ZASTO, ZASTO, ZASTO........? "..........zar vam AVGANISTAN, SIRIJA, LIBIJA, UKRAJINA, KOSOVO, IRAN, SEV KOREJA, VENECUELA, RUSIJA, KINA.....................nisu dovoljni da vam postane jasno STA SE 1989 PA DO DANAS DOGADJALO ?

Back