Dan drzavnosti i Google

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.367
google po svom obicaju kreira doodlove povodom raznih desvaanja.
sobzirom da je danas dan drzavnosti u nasoj zemlji lokalni google - google.rs je dobio i svoj doodle.

serbia-national-day-2016-4829575605387264-hp.jpg

meni je zanimljiv izbor slike
da li su to neke subliminalne poruke? :)

sobzirom da je danas dan drzavnosti u nasoj zemlji lokalni google - google.rs je dobio i svoj doodle.

да, порука је да је ђавоља варош била номинована за нових 7 светских чуда природе, те да цео свет зна за тај предео.

Pretekao si me ! Sad sam hteo da otvorim temu sa nazivom " Srbija za Google đavola varoš" :eek: Sramota jedna, bednici i smradovi zapadni :evil: Da li neko zna gde može da se uputi protest sa par prigodnih reči ?

- - - - - - - - - -

да, порука је да је ђавоља варош била номинована за нових 7 светских чуда природе, те да цео свет зна за тај предео.

Pa kakve to veze ima sa danom državnosti, e Danice, Danice al si ti naivna žena !? Mogli su i sliku Đokovića onda da stave bar bi imalo više smisla !

ЕВО ...И НАТО-СРПСКО НЕБО СЕ РАСПЛАКАЛО ОД СРЕЋЕ...:think:

Grmi da sve puca, super znak za AV pa nek prima Bajdena i ostali propalitet i šljam američki :sad2:

- - - - - - - - - -

Otvaraj, smesta !
Odličan naziv teme.
'Em ultra aktuelno...
Oborićeš sve rekorde u posećenosti !
Videćeš.....

Nek postavljač promeni naziv ako se slaže ;)

Била је кампања са том Ђавољом Вароши као светским чудом, рекламирали смо је свим силама пар година, не видим у чему је проблем..

Back