DAMPYR

Imam jedno pitanje!
Idem ja jednog dana kod druga da igramo igrice (assasins creed) i on mi kaze imam nesto za tebe i on mi da ovaj strip br. 2 ja ga uzmem i procitam i svidi mi se!!!
Sad ga ja pitam gde ima da se kupi on kaze imas i na trafikama i u stripoteci na Novom Beogradu sad mene mrzi da idem na Novi Beograd, ja pogledam po trafikama tu na labudovom brdu i na vidikovcu nisam pitao bas u svaku trafiku dal li imate dampyr strip...
Sad imam pitanje za vas da li je neko kupovao na Vidikovcu labudovom brdu ili na petlovom brdu ako jeste molim vas napisite gde odprilike-otprilike(ne znam kako se tacno pise) je kupio strik dampyr!!
Hvala unapred!!!

odprilike-otprilike(ne znam kako se tacno pise)

lol.gif

Ako si suviše lenj da odeš do Alan Forda/Darkwooda, naruči poštom i plati i poštarinu.

Ja sam ga kupovao da 13.broja i onda sam prestao,jer mi je strip koji nema neki kontinuitet dobrih prica.Mozda ima najvise dobrih u odnosu na to koliko ih je izdato,ali je to zato sto dosad nije bio izdan u Srbiji.
Po meni ovo su ocene stripova:
1-5/10
2-5-10
3-6/10
4-5/10
5-4/10
6-6/10
7-6/10
8-7/10
9-3/10
10-4/10
11-5/10
12-8/10
13-3/10
14 nisam citao,ali kazu da je djubre,a 15.da je najbolje izdanje VCa odkad su poceli sa radom

Zdravo svima...

Ako nekome trebaju brojevi 5 i 6 od Dampyr-a (Ispod kamenog mosta i Obala skeleta) neka mi pise na humphrey1010@yahoo.com. Inace, Dampyr-a redovno kupujem, a ta dva stripa su mi duplikati. Moze prodaja, ali i razmena za neka redovna izdanja Mister Noa od VC-a.

Pozdrav

Dampyr me je prijatno iznenadio - scenario je u vecini slucajeva odlican, bezveze je sto sada tromesecno izlazi, u svakom slucaju dobar strip (cesto mi je bolji od Dylana Doga iako imam skoro sve koji su kod nas objavljeni a i gomilu hrvatskih).

Back