Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sada sam naslikao svaki od Gogenovih sedam studija na Tahitiju i Markizskim ostrvima, a ovo je poslednji. Prvi koji sam naslikao bio je kao narudžba za Pirsa Brosnana. Obično slikam 2 platna na izbor, ali on je završio sa oba. Treći Gauguin studio je kupio Donald Satherland koji je igrao Gauguina u filmu pod nazivom "Vuk na kapiji". Nekoliko godina kasnije, rekao je njujorškom trgovcu umetničkim delima da je život sa mojom slikom čista radost jer „kada je pogledate ujutru, čini vam ceo dan“. Nikada to ne zaboravljam jer me inspiriše da nastavim dalje. Nakon toga Džim Keri je dobio broj četiri i to je pravi klub.
Bio sam zaprepašćen kada sam u leto 2019. otkrio da je Studio Ci Tvombli u Gaeti, Italija, ostao netaknut otkako je tamo živeo. Boje, četke, skice, crteži, arhitektura, pa čak i novine (otvorene na stranici Sadamove pada) pomažu da se ispriča priča o čoveku koji je smešten u uzvišenom okruženju, ali pokušava da pronađe lepotu iznutra