Dame (vi, koje volite dame) koja vam je bila prva L-ZZenska Ljubav ?!

latica:
Njah ti i dekart ste krajnje zabavni, s tim sto je on jos gori jer je podmukao. Napao si hanibalku ili helen kako siri svoju "lezbo ideologiju". I lepo te pitam ali sta ti radis nego siris svoje vidjenje sveta, kako su bolesne lezbejke. Znam Pero da treba da ti se crta ali me mrzi. Tako da ako si shvatio shvatio si.

Eh, da je Pera prvo otissao u PM, mozzda, tvrdim, mozzda bi, njah, IPAK s'vatio i neki smis'o u'vatio. Elem.Al'da ga 'bete, nije !

dugi777jezik:
Eh, da je Pera prvo otissao u PM, mozzda, tvrdim, mozzda bi, njah, IPAK s'vatio i neki smis'o u'vatio. Elem.Al'da ga 'bete, nije !
Jao svako danas mene uzima u usta... :lol: cak i kad sam im 5 puta tekao da se distanciraju od mene...
Ja ipak nisam retard.... :lol: To bi samo takav s`vatio... njah... :lol: Nemoj da me vise uplices u tu tvoju pricu i beletristiku... Slicnosti se privlace...

Petar_Pan:
Jao svako danas mene uzima u usta... :lol: cak i kad sam im 5 puta tekao da se distanciraju od mene...
Ja ipak nisam retard.... :lol: To bi samo takav s`vatio... njah... :lol: Nemoj da me vise uplices u tu tvoju pricu i beletristiku... Slicnosti se privlace...

...njahKe po tvojoj prichi, ali ti to ne skapira. Tachno je da nisi obichan retard, vecc HIPERretard, 7E80+E ! Petherchina Pan u Bech, Petherchina Pan iz Becha, ostao gloopecha...

VizitauLudnici:
... а твој проблем је што то максимално чиниш, а са ОВАКВИМ резултатима ! :-)
Pa da promenim ja nick pa da pljujem ljude po celom forumu glumeci facu a? :lol: Ili da uzmem multinick neki da ko fol neko ne provali koliko sam nenormalan u stvari... :lol: Drugi deo nika ti savrseno stoji...

@777 tebi ide prijava zbog korisvcenja vulgarnih reci i uvreda... jer sa tobom ne vredi ni pricati normalno...Takvu komunikaciju sigurno ne treba dopustiti na forumu... ma ni bilo gde drugde... Koliko li bi ti batina u zivotu dobio da tako pricas u RL-u...

Petar_Pan:
Pa da promenim ja nick pa da pljujem ljude po celom forumu glumeci facu a? :lol: Ili da uzmem multinick neki da ko fol neko ne provali koliko sam nenormalan u stvari... :lol: Drugi deo nika ti savrseno stoji...

@777 tebi ide prijava zbog korisvcenja vulgarnih reci i uvreda... jer sa tobom ne vredi ni pricati normalno...Takvu komunikaciju sigurno ne treba dopustiti na forumu... ma ni bilo gde drugde... Koliko li bi ti batina u zivotu dobio da tako pricas u RL-u...

SSatro sam ja garanVUL, ali zato moderatori samo tebe "azzuriraju". Njah ! "Mir Putko, primi rudu", kazzu rabadzzije kad im se Putko zaleti... Ko razume, shvaticce... : )))

A to za batine, ti to iz iskustva veliss, nakon ssto si izpopravljao zube, valjda, njah... No, ne brini, ja batine delim samo kad ih trazze, a umem DOBRO, moj pobro, da uzvratim. Ne pobedjujem uvek, ali DOOOBRO naplatim !!!

latica:
I ispade na kraju da branim homoseksualizam a samo me nerviraju neki ljudi i nacin na koji pricaju o nekim stvarima. Mislim mrze ceo svet zato sto su lezbejke?? Ima logike.
Ma to je Pera garant samo je preko drugog nicka mogao da kaze sve otvoreno sta misli

I da se vratimo na temu...

No, Latice, tvoj nick je vrlo inspirativan, izaziva divne ASOCIJACIJE... Dakle, malo visse tvojih iskustava, molim... : )))

Inache smatram, iz svog lichnog, tj. LIZZNOG iskustva, da Crnke svrssavaju za vreme kracce (naroccito kad ne nose GACCicE), ali zato, kad stignu u SVRSS-fazon, Plavusse svrssavaju duzze, tj. orgazam im duzze traje. Pravilo i fakat. To bi neko preveo u sledecci vid: Plavusse, kao kccerke Severnog gena, sporije putuju do svrssetka, ali zato se i duzze u njemu zadrzzavaju. Crnke idu u brzi spich. Brzo uzlete i slete, ali zato im je ta vatra "nemogucca-vrucca" !!! Sve ima svoje drazzi... : )

To je iskustvo jednog musskarca, ali mislim da cce se i Dame (iz bliskih susreta s Damama) takodje slozziti... : P

Back