DAM

• Začetnik teme Začetnik teme NEBOJSA64
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja saM imao prosle godine adresu predstavnika firme DAM ali posto sam vrsio reinstalaciju kompijutera to je nestalo.Adresu sam dobio veoma lako na sajtu WWW.DAM.DE to je direktno u nemacku.I nema veze sa kinom.Imas na njihovom sajtu sve.Pa u rubliku kontakt slobodno na srpskom napisi sta te interesuje i za 10 dana dobices odgovor i adresu njihovog zastupnika za SCG.

Ti Cvetko izgleda da osim imena imas i mozak konjski!
Sedeste DAMa je u nemackoj. SVU robu kupuju u kini, od kineza, u kineskim fabrikama :lol:
Isto to rade i sledece firme:
Donau, DreamTackle, Robinson, RonThompson, Grey's, LineaEffe...
To sam naveo samo neke koje su prisutne na nasem trzistu.
Ne znaci da u asortimanu ovih firmi nema dobrih proizvoda ali treba otvoriti cetvore oci i kupovati samo one komade pribora (stapove, masinice) koje su u praksi proverili ljudi koje znate i kojima verujete!
DAM se grebe o staro ime kada je zaista bio vrh i kada se proizvodio u nemackoj!
Zato oprezno! Dok se ne pokaze sta od njihovog asortimana (novog) vredi!

Ma nemojte dase glupirate.DAM se mozda vise ne proizvodi u Nemackoj ali ON je i dalje nemacki.Njegovi kontrolori kontrolisu proizvod,kvalitet pa makar ga pravili i Kinezi.A postoje i pirati kao sto je sa farmericama,kasetama,kompijuterskih programa...Ti pirati su smesnog izgleda i kvaliteta pa se od oka vidi da to nije to.

Back