Dalmatinac

Pa... Psa bih uzeo za nekih 150e najvise :confused:... A planirao sam da ga uzmem negde oko druge polovine avgusta... A ako ne tada, onda sledec godine :(( I zeleo bih da bude stene od 2-4 meseca, da nauci ko mu je tata :)))

Pa... Psa bih uzeo za nekih 150e najvise :confused:... A planirao sam da ga uzmem negde oko druge polovine avgusta... A ako ne tada, onda sledec godine :(( I zeleo bih da bude stene od 2-4 meseca, da nauci ko mu je tata :)))

Ha..pa dobro ali onda nemoj da gledas odgaivacnice,vec gledaj neku kucnu varijantu a da su psi zdravi i lepo odnegovani..pogledaj po halo oglasima i prati redovno.Raspituj se za cene.Nikad ali nikad nemoj narucivati stene a da nisi otisao tamo i uverio se u uslove u kojima se drze i to. :D sta god te jos zanima ti pitaj.Ako ja ne budem mogla da ti pomognem ima tu mnogo finih i strpljivih ljudi. :hvala:

Hehe.. Da da, sada sam se setio (mislim ti si me podsetila) nameravao sam da kupim tako neke kuce od onig koji drze samo jednog a ne odgajivacnicu :D

A i zanima me:

Koliko cesto jedu, i koliko (sa obzirom da nisu mnogo krupni psi neverujem da jedu mnogo :) )

Ako se seti jos nesto javljam :) Jel ti javljam na PP, ili ovde? :)

Hm... Ali kako ja da znam da li vec postoje te teme? Trazio sam na google "Dalmatinci Forum Krstarice" ali izlazi mi nesto sto nema NIKAKVE veze sa temom koja meni treba :(

PS: Slobono izbrisite ovaj post... Nisam hteo da ti pisem na PP.. Ovako je bolje..

Pozz

picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

:vatromet::vatromet::vatromet:

Poslednja izmena:
Baš je slatka, Veliki poljubac za Pegi :kiss::heart:

Dobro je što se na dalmatincima ne vide godine, ne mogu da posede :zcepanje:, ali preslatki su mi sa onim svojim belim trepavicama...

Moj Arno je i sa 11 godina (koliko je živeo) imao sve očuvane zube, čak i resice na sekutićima, niko nije mogao da provali koliko ima godina...

Back