E
ersad
Gost
dali ste bili zaljubljeni u prvi pogled?
neka,mi kaze nesto?
i pozdravljam jednu devojku ''jelenu becaj''
neka,mi kaze nesto?
i pozdravljam jednu devojku ''jelenu becaj''

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u naslovu kazes ljubav, a u postu zaljubljenost...?!ersad:dali ste bili zaljubljeni u prvi pogled?
neka,mi kaze nesto?
i pozdravljam jednu devojku ''jelenu becaj''![]()
Anonymous:Bas bi voleo da sam moderator
Lock!
SisaDaPimp:Jbt ja sam poceo da verujem kad sam se prvi put video u ogledalu.
neersad:dali ste bili zaljubljeni u prvi pogled?
neka,mi kaze nesto?
i kako je bilo kad si se vide na ogledalu?''ersad''miss:SisaDaPimp:Jbt ja sam poceo da verujem kad sam se prvi put video u ogledalu.
i ja isto!
Mermaid:Pa mora da se frapirao kada se video u ogledalu,kaze da se zaljubio u sebe,FUJ NARCISU!!!
Nemoguce je zaljubiti se na prvi pogled,jer ti nikada neznas kakav je taj neko iznutra!POZ!![]()
:shock:Mermaid:Pa mora da se frapirao kada se video u ogledalu,kaze da se zaljubio u sebe,FUJ NARCISU!!!
mada, slazes se, moze znaciti bukvalno to. zato je i to zaljubljenost tj. nesto povrsno. ipak naziv teme i post su kontradiktorni... na sta li se misli?Bleak WinterFullMoon:Mermaid:Pa mora da se frapirao kada se video u ogledalu,kaze da se zaljubio u sebe,FUJ NARCISU!!!
Nemoguce je zaljubiti se na prvi pogled,jer ti nikada neznas kakav je taj neko iznutra!POZ!![]()
1) Shta se primash kad je ochigledno da se dechko shali,tj ne misli ozbiljno...
2) Ovo drugo je potpuna besmislica.Naravno da se mozes zaljubiti u nekoga na taj nachin.S tim shto si se zaljubio u njegov fizichki izgled (to je sluchaj na koji ti mislish).A s obzirom da ne poznajesh dotichnu osobu,onda obichno mu/joj pripishesh i dobre psih. osobine.
I josh jedna stvar 'prvi pogled' ne mora da znachi BUKVALNO TO
Bleak WinterFullMoon:Mislim da to ni tvorac ne zna![]()
''ersad moras da razumes .razmisli pa mi kazi?Bleak WinterFullMoon:Mislim da to ni tvorac ne zna![]()
Bila sam.Zaljubila sam se na prvi pogled i volela sam ga cetiri godine.Naravno on nije znaoersad:dali ste bili zaljubljeni u prvi pogled?
neka,mi kaze nesto?
Mike girl:ne neverujem...nemoguce je...mislim..prvo ti trebs najmanje dva sata da ukapirash svidja ti li se ili ne...