dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
Pozdrav, kupio bih mineralno ELF ulje gradacije 20w50 posto mi motor trosi ulje, zanima me dali je to ulje pogodno i za zimu, tacka smrzavanja mu je na minus 27 c
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam modricino ulje 20-50W sipao jedne zime u Yugo i ujutro je mnogo teze verglao prilikom paljenja.Zbog toga sam ga brzo promenio i sipao 15-40W i onda je sve opet bilo kako treba.
Dejanne,mi ovde pricamo o ulju!
Ja ga nikad nisam koristio a veruj mi i necu! Ono jesu moje reci ali mene nisu prevarili sto su mi prodali lose ulje nego su sipali nemogucu kolicinu goriva u auto.
Moj zakljucak je samo da ko je prevarant u jednom poslu -zasto ne bi bio i u drugom.
Prava firma ne bi dozvolila takve radnje ni u kom pogledu.
I u ELF ulja sam izgubio poverenje na konto ulja iz plasticne ambalaze a pogotovo sto licno trenutno imam kanticu od 4L i kad sam otisao da kupim jos jednu litru ni u jednoj prodavnici u NS nisu culi za takvu vrstu ulja!!!
Znaci da se kod nas prodaje jedna vrsta a u Italiji druga i verovatno kvalitetnija!
Dejanne,mi ovde pricamo o ulju!
Ja ga nikad nisam koristio a veruj mi i necu! Ono jesu moje reci ali mene nisu prevarili sto su mi prodali lose ulje nego su sipali nemogucu kolicinu goriva u auto.
Moj zakljucak je samo da ko je prevarant u jednom poslu -zasto ne bi bio i u drugom.
Prava firma ne bi dozvolila takve radnje ni u kom pogledu.
I u ELF ulja sam izgubio poverenje na konto ulja iz plasticne ambalaze a pogotovo sto licno trenutno imam kanticu od 4L i kad sam otisao da kupim jos jednu litru ni u jednoj prodavnici u NS nisu culi za takvu vrstu ulja!!!
Znaci da se kod nas prodaje jedna vrsta a u Italiji druga i verovatno kvalitetnija!
Sipao ja pre mesec dana modricu 20w60 trosi 1 litru na 400 km, isto kao i sto je trosio polusintetiku 10w40, mislio sam da ce manje da trosi ipak je 20w60 mnogo gusce ulje
Sipao ja pre mesec dana modricu 20w60 trosi 1 litru na 400 km, isto kao i sto je trosio polusintetiku 10w40, mislio sam da ce manje da trosi ipak je 20w60 mnogo gusce ulje
Pa, sta sam ti ja rekao? Ako imas veliku potrosnju (a imas), napravices malu razliku guscim uljem. A jesi razmisljao da sredis motor? Bese passat? Sta mu je, jesi isao kod majstora? Jesi probao sa zamenom gumica ventila? Ako motor nije bas za generalnu, ovo ce ti vise pomoci nego to sto sipas gusce ulje.