Dali ste za NATO ili ZND

Nato ili ZND

• Nato

• ZND

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No NO vi Amerikanci...nasha bratja Serbi...mi vam...uhh...ja zabil shto nada skazatj sejchas...mi vam ...ahhh dollari...spasiba...
da ...spomnjil...mi zakrojim glaza kak vsegda...a vi bistrenjko...zdelajte shto nasha bratja Serbi ne bi ponjali shto mi ruskiji opjat ih SJEBALI...:lol:

Smesan si sa tim pokusajima nekog izmisljenog jezika....pisi normalno...nisi ni malo zabavan, ali smesan jesi....

Никада у НАТО. Али никада. Сада можемо говорити о томе како смо пропустили прилику да уђемо у НАТО, како би било боље, итд, итд.... Али касно је сада о томе. Живимо у садашњости и о томе шта би било да смо тада то ти то урадили није много паметно говорити а камоли то узимати као аргумент ''за'' за улазак у НАТО. Десило се шта се десило, и после тога, никако не би смели да уђемо у НАТО. Зар неко сме да заборави бомбардовање, силне злочине и страдања а све наведно под ''колатералном штетом''. Због свих тих људи који су погинули за време бомбардовања никакво оправдање не смемо да смислимо како би ушли у НАТО.

Ко може нек прашта ја сигурно нећу.

Никада у НАТО. Али никада. Сада можемо говорити о томе како смо пропустили прилику да уђемо у НАТО, како би било боље, итд, итд.... Али касно је сада о томе. Живимо у садашњости и о томе шта би било да смо тада то ти то урадили није много паметно говорити а камоли то узимати као аргумент ''за'' за улазак у НАТО. Десило се шта се десило, и после тога, никако не би смели да уђемо у НАТО. Зар неко сме да заборави бомбардовање, силне злочине и страдања а све наведно под ''колатералном штетом''. Због свих тих људи који су погинули за време бомбардовања никакво оправдање не смемо да смислимо како би ушли у НАТО.

Ко може нек прашта ја сигурно нећу.

Ni oprostiti, ni zaboraviti!

17.02.2008.

Гласао за ЗНД али ми пада на памет оно што су Словенци рекли код цепања СФРЈ: узјахали смо кобилу, враћомо им рагу;). Требало би добро размислити и бити лукав. Довољно смо ситна риба да НАТО-у једино изнутра можемо да једемо џигерицу.
Иначе и ми и Руси имамо исти проблем: и Србин и Рус се постаје рођењем а Американац усељењем.:(

Da mozemo da biramo,ni u NATO ni u ZND,ali posto ovaj NATO hoce da nas satre i satire,ne vidim drugog nacina da se odbranimo.Ameri i njihove sluge su odlucili da nam rasparcaju zemlju,briga njih ko ce biti na vlasti radikali ili demokrate.Jedini nacin je da se naoruzamo uz pomoc Rusije i dati im par preduzeca.Bolje i to nego drzavu.E,sada to treba neko da ponudi Rusima,a DS sigurno nece.U slucaju da dodju radikali oni bi im tako nesto ponudili.Znam da to nije idealno,ali nas Evropa gura u to njenim sluganstvom Americi.Takodje sam protiv rata,ali su nas doveli pred svrsen cin,jer oni poznaju samo jezik sile.

OVDE BRE POLA SA TAČKAMA OGRANIČENJA ZA SRPSKU VOJSKU A NE ZA NATO.

A jel su i žene glasle na vojnoj anketi?
Ja mokar dok me NATO roka iz aviona a ona mokra od plakanja za Kasandrom, glasasmo oboje, nije htela da sluša kaže zvaće ekipu "48 sati svadba" ako je odalamim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back