S
Silvana
Gost
Pitanje je jasno! Ako je odgovor potvradn, molim vas navedite u sta posebice jako vjerujete?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bimba-Eki:Nisam sujeverna ali poznajem mnoge ljude koji jesu,.Ne interesuju me stvari poput crne macke koja mi ponekad prede put,razna gatanja...karte,kafa,pasulj,ne obracam paznju ni na to sta sanjam,a mnoge nase "vidovnjake" smatram najvecim prevarantima.Moja vera me cini jacom od svih tih stvari zajedno,pa postojale one ili ne najbolje je ignorisati ih.
A astrologija me interesuje samo toliko da znam osobine nekih znakova jer nalazim da ima istine u tome,a bavljenje astrologijom smatram opasnim poslom jer znam da sto vise odgovora trazis nailazis na jos mnogo vise pitanja.Mnogi u tom trazenju skrenu sa puta (ovo je iskustvo mog prijatelja koji je,srecom,odustao od svega toga)
Bimba-Eki:Stoorbak,
ostavi me na miru!
Ok Bimbice dovoljno sam video, ovo je poslednji put da pishem neshto, a da je tebi upuceno. Bye drago mi je da smo se "pisali" i razmenjivali mishljenja ))Bimba-Eki:Stoorbak,
ostavi me na miru!
Аљона:Stoorbak: "Ljudi nemojte se zavaravati, mi, sa nashim postupcima smo kreatori svoje sudbine !!!!!!!!!!!! Sve zavisi od nas!!!!!!!!!"
Не све зависи од нас:о)! На пример, смрт и други ствари.
Поздрав.
Аљона:Stoorbak:"Ma zavisi, mislish da bi narkomani, da nisu narkomani, ziveli duze???? Pa sami su poceli da se drogiraju i da vode nezdrav zivot, i to je jedino njiova greshka ("
Слађем се, али неки ствари од нас не зависи:о) Например, бољка. Зар можеш ти казати зашто она дошла?
Поздрав.
die_happy85:Nesto u smislu: prestani da pusis i neces dobiti rak pluca pPp ))))))))))))
die_happy:Slazem se istovremeno i sa Aljonom i sa Stoorbak.
Oba komentara su ispravna samo svaki na svoj nacin.
Covek definitivno ne moze da kontrolise sve bolesti "modernog doba", evo na primer SARS. Ljudi oboljevaju a da to nije bila njihova krivica.
Sa druge strane covek moze (ako ima dovoljno samokontrole i volje pre svega) kontrolisati svoju bolest bzw. svoje zdravlje. Ko se ne izlaze opasnostima, vodi apsolutno zdrav zivot (priznacete, veoma tesko)i redovno ide kod "doce" verovatno moze ostati zdrav i doziveti duboku starost.
Zato se slazem sa Aljonom da neke bolesti "dolaze od Boga" (kako bi ona najverovatnije rekla) ali i sa Stoorbak jer covek svakako moze da kontrolise svoje postupke i misli pre svega.
dakle narode nema cigareta, nema alkohola, brze hrane, smoga, pravac manastir na zakaludjerivanje!!
U tom slucaju sigurno cete doziveti 100-tu )))
die_happy:Slazem se istovremeno i sa Aljonom i sa Stoorbak.
Oba komentara su ispravna samo svaki na svoj nacin.
Covek definitivno ne moze da kontrolise sve bolesti "modernog doba", evo na primer SARS. Ljudi oboljevaju a da to nije bila njihova krivica.
Sa druge strane covek moze (ako ima dovoljno samokontrole i volje pre svega) kontrolisati svoju bolest bzw. svoje zdravlje. Ko se ne izlaze opasnostima, vodi apsolutno zdrav zivot (priznacete, veoma tesko)i redovno ide kod "doce" verovatno moze ostati zdrav i doziveti duboku starost.
Zato se slazem sa Aljonom da neke bolesti "dolaze od Boga" (kako bi ona najverovatnije rekla) (баш тако jе!) ali i sa Stoorbak jer covek svakako moze da kontrolise svoje postupke i misli pre svega.
dakle narode nema cigareta, nema alkohola, brze hrane, smoga, pravac manastir na zakaludjerivanje!!
U tom slucaju sigurno cete doziveti 100-tu )))
die_happy:E Pesnice znam da za nas nije manastir, to ja govorim za one koji zele da robuju 100 godina. Nama je dovoljno i 60. ))
P0zdrav za tebe i za Aljonu
doroula:Mi svojim postupcima i odlukama uticemo na svoj zivot uz pomoc Boga, naravno. Nikakvo gatanje, ni zvezde nemaju uticaj na nas.