Dali se mladi u Srbiji regrutuju u homoseksualce? I homo-nacizam...

uus srebro:
Alekasandar2 ,ti to ozbiljno ili zasmejavaš raju?
Homo-nacizam? Možda to do tvog zakržljalog uma ne dopire,ali homoseksualnost nije nacionalnost nego seksualno opredeljenje. A tek ono za agresivnost.. :shock: Pa ko koga napada- pacijenti kao ti homoseksualne osobe ili oni tebe? Koliko ih ja znam,vrlo su miroljubivi,opušteni i nenasilni. Možda im zavidiš na nečemu?

A koje su karakteristike notornih primitivnih imbecila kao što su Alekasandar2,eremita i slični?

1. nepismenost
2. uvlačenje u bulju Rusima iako ovi ne daju ni 5 para za vas
3. opsednutost SPC-zverima u crnoj mantiji koje dižu zlatne krsteve dok im narod propada i grca
4. priče o desnici-oligarhiji koja živi od tudjeg znoja
5. IQ ispod 90

Za ekipu sa foruma krstarice-privukli ste toliko patoloških slučajeva da možete slobodno da se proglasite za cyber odelenje "Laze Lazarevića".
Poz od srebra. :lol:

Где си бре, јадна клонирана вашко, одавно Те није било педеру ? Прво напишеш да си "мирољубив, опуштен и ненасилан" - а онда одједном покажеш своје левичарско насилничко лице...

п.с. хомосексуалност НИЈЕ сексуално опредељење,
хомосексуалност ЈЕСТЕ сексуална девијација тј. болест, тј. настраност...

Они који пропагирају права хомосексуалаца ће увек бити присталице либералних странака, из јасног разлога, тако ће најлакше успети у остваривању својих права. И то није нимало чудно, чак је сасвим нормално очакивати да ће такве странке подржати захтеве хомосексуалаца.

У реду, немам ништа против. Слажем се да се треба уредити и то поље, јер они постоје и не треба се правити као да су лака прехлада која ће проћи сама од себе. Треба им дозволити да уреде своја права, пре свега по питању имовине, али је исто тако разумљиво да им се не сме дозволити склапање бракова и усвајање деце, што су им вероватно једни од највиших циљева њиховог деловања. Значи, нека средина се мора пронаћи.

Што се тиче јавног перформанса хомосексуалаца, надам се да се то неће више одобравати, јер је то истицање њихових посебности у пропагандне сврхе, а не у име њихових "права". То се најбоље види у земљама где већ имају призната права, а баш тамо се одржавају најмасовније параде. У име чега ? Пропаганда...

@ trеба им дозволити да уреде своја права, пре свега по питању имовине.

sa ovim se i ja slazem treba da se urede pre svega nasledna prava ljudi koji zive u homoseksualnim zajednicama ali protiv sam svake popularizacije homoseksualizma u smilu onih koji to zele da predstave kao nesto dobro,napredno i tako to.
Nemam nista protiv neka svako spava sa kime god hoce samo ne zelim da se drugima ta ideja namece.

Управо тако, Миланче...Међутим, неминован је сукоб. С једне стране су хомоси, који улазе у "борбу" за своја права, иритирајући тиме јавност којој је пун кауратз разноразних проблема. Нормално је да то наилази на отпор већине у Србији и управо од те већине ће хомоси и бити јурени и пребијани. Закон акције и реакције.

Зато хомоси проналазе либералне, левичарске и анационалне странке и организације, не би ли их ове узеле у заштиту и помогле им у остварењу својих циљева. Тако се бес већине усмерава на те и такве организације, што је опет боље него да парадирају и добијају по носу, зар не ? И ту је још једна ствар јасна, њихов лоби финансира такве организације...

Хомоси, по природи ствари, не могу пронаћи заштиту и ментора у организацијама са јасним националним и традиционалистичким предзнаком. Због тога мислим да је уводничар ове теме добро направио поделу, без обзира на наслов теме који је можда мало несретно сложен.

Dlakava_Strvina:
Homoseksualizam je GENETSKI poremećaj.
Rodjena osoba NIJE mogla da bira.
Greška prirode.
Ako idemo po priči da je Bog stvorio čoveka onda ne vidim zašto bi stvarao takvog čoveka ili ženu?

Živela SPC!
Ua Homići!
Živeo Pahomije!
Ua parade!

Ne treba nam stanovništvo juriš u odbrane AVNOJ-evskih granica!!!
I ua lezbosi!!!
Onda lepo daj svog sina Pahomiju da ga vaspitava i čekaj da dodje kući i požali se "tata,boli me guza".. :lol:
Sediš u fotelji i vičeš "juriš"..pa zašto ne kreneš? Spreman sam da ti kupim kartu do Prishtine ili Karlobaga,samo reci kada polaziš. Još jedan koji bi da bude patriota sa tudjom decom na ratištu....tipično...

СВИМ ДАМАМА КОЈЕ ДОЛАЗЕ НА ПОДФОРУМ ПОЛИТИКА У ИМЕ АМБАСАДЕ ЧЕСТИТАМ ПРАЗНИК ДАН ЖЕНА... АКО ГА СЛАВЕ :lol:

28oi.jpg

Back