Pa koliko su to stvari otisle naprijed, kad je prostitucija tehnicki ilegalna u Engleskoj? (Sexual Offences Act, 2003).
Naprotiv, covjek spominje na 3. stranici
pricicu ne gay brakove da je prostitucija sramota ljudskog roda sto je njegovo misljenje i ima pravo na to ali uopce nije tacno, dao sam relevantne primjere, ako treba dacu jos primjera, sa tacnim nazivima naroda u cijoj tradiciji postoje dokumentovani sakralni rituali koji niposto ne govore o nekom sramoti ljudskog roda. Prema tome, kako moze biti dobar vic?
Drugi spominje kazne, i dao sam primjere restriktivnog zakonodavstva, kao i primjere liberalnog koji ni danas ne postoje, u ovom slucaju, u Engleskoj... Prema tome, objasni mi kako mogu biti pricice i vicevi?
Druga stvar je sto ti i ja dijelimo misljenje na ovoj temi, a sama si posrnula

, prva se obratila meni, i jos postavila krajnje glupo pitanje, a gore lijepo pise
(javna spaljivanja), sto odaje kranji bezobrazluk sto znaci da si mi se obratila ne radi razmjene misljenja nego vise iz neke bedaste znatizelje, kao da imam vremena da jos citam za tebe i da odgovaram na tvoja dobacivanja, imas ovdje cistrokrvnih muzjaka pa slobodno...