Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đenka:možeš da se zavijoriš ko zastava![]()
![]()
Da, samo dva.Logitech:Samo dva ?......
Ah da,rekose da je relej odapeo. 8)Candyman:Mom frendu je grom sprzio Diamond Supra Max. Deknuo grom u telegrafsko-telefonski stupac i ode modem do djavola. BTW, racunar je bio iskljucen. Samo me cudi sto nista vise nije sagorelo. Kad god naidje kijamet izvucem kabel produznog iz zida(na koje su svi elementi mashine) i obavezno kabal iz modema. Da ne bude "kud bas meni". CIAO!
Logitech:Đenka:možeš da se zavijoriš ko zastava![]()
![]()
E,duduk,aj sto smarash,ne sa glupim,nego sa idiotskim pitanjima,nego ni ne znas da pishes kako treba...![]()
Ma opet bokje spreciti nego leciti. Ni meni nije racunar ni jednom nastradao, ali u garanciji VELIKM slovima naglaseno da garancija ne vazi u slucaju prirodnih nepogoda, narocito grmljavine. U svakom slucaju mogu se strpeti pola sata, najvise sat dok ne prodje vazdusna opasnost. :?sonne:Poucen tim iskustvom ja i dalje ne praktikujem da iskljucujem kabl iz modema, racunam imam ja srece :shock: !!!
d1:ljudi... custe li vi za izum zvan osigurac.... i za produzne sa osiguracem![]()