Најбоље да о томе ******иш на кружоцима ЛДП.оваца - добићеш по-дршку и од Кораћа и од Пешићке - а можда те и Латинка похвали...![]()
A to je tebi kao lose to su obrazovani ljudi bolje sa njima da pricam nego sa Borom corbom o iskrivljenom patriotizmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најбоље да о томе ******иш на кружоцима ЛДП.оваца - добићеш по-дршку и од Кораћа и од Пешићке - а можда те и Латинка похвали...![]()
To je sad bitno?
Grcka i Crna Gora
Ево, ти имаш да једе и имаш новаца за летовање... Тебе не би требало да тангирају сва ова дешавања у земљи... Иди секо негде на летовање ако не знаш шта ћеш сама са собом...
Prestani da siris lazni patriotizam posto dalje od svog nosa ocigledno nevidis. A more i letovanje to je nesto mnogo lepo, savetujem ti da radis i da priustis sebi da odes do neke druge zemlje...znas Srbija nije jedina zemlja na svetu...a moguce je da ima i zivota u svemiru.![]()
Prestani da siris lazni patriotizam posto dalje od svog nosa ocigledno nevidis. A more i letovanje to je nesto mnogo lepo, savetujem ti da radis i da priustis sebi da odes do neke druge zemlje...znas Srbija nije jedina zemlja na svetu...a moguce je da ima i zivota u svemiru.![]()
A za tebe bi bilo najbolje da odes i da se nikada ne vratis, tamo bi ti bilo bolje....
potrazi azil, srbomrscima daju bez problema...
Dal, je moguce da si me zaboravila
Dal, je moguce da si drugog poljubila
Dal,je moguceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naravno da nisam baby.![]()
Odekle ti brate pravo da me proglasavas za srbomrsca, mnogo ste se vi patriote opustili..
ja ostajem ovde da zivim i da se borim za bolju buducnost svoje porodice i svih onih koji zive na teritoriji Srbije.
Sama si sebe proglasila pisuci ovde na forumu....
Odakle tebi pravo da tako govoris o Kosovu?
da nepostoji nijedna druga politicka tema koja je na ovom forumu vredna rasprave sem Kosova.
Sta je sa vladom? Da li bi trebala da opstaje u ovakvom stanju ili bi trebalo sto pre na izbore?
lavina
Ма, пусти је... видиш да је ЛАЖЉИВИЦА
А са лажовима се не вреди расправљати!
Prvo - da li se pise odvojeno, kao i rec ne postoji.!
Trenutno je Kosovo zanimljivo, a sutra ko zna sta ce biti na tapetu!![]()
Nemoj ti da ucis Nexyok kako se sta pise ;ona ima fax
Toranaga
Лажљивица мисли да је ти хвалиш... хехе...
Ma nekom nevredi da zavrsi ni fax.
A ti to bas mene negotivis?
Nije da te NE GOTIVIMO, samo mislimo da neko ko je zavrsio fakultet ne bi smeo da ima toliko pravopisnih gresaka u recenici...
Ali stvarno Nexyok strasno si nepismena.Mislim trenutno sigurno najnepismenija osoba na ovom forumu.
Brate ne radimi dobro razmaknica ako mozes da ukapiras. pa u brzini a i davno je bilo kad sam pohadjala skolu![]()
A RAZMAKNICA te zeza. E pa onda je to druga prica.Zajebane su te razmaknice samo tako.
Kako si zaoooooooooooo
![]()