Military_Shadow
Obećava
- Poruka
- 78
Dali postoji neki softwer ili program? koji moze da provali Wifi sifru, Dali neko od vas vec ima iskustva stime?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zbog cega ti to treba ? Zasto lepo ne pitas tu osobu za sifru i to je to ?Dali postoji neki softwer ili program? koji moze da provali Wifi sifru, Dali neko od vas vec ima iskustva stime?
@asketa - koja je bila poenta provaljivanja tog interneta ? Zar je tesko placati internet na mesecnoj bazi ?![]()
Upravo zbog ovoga sam ga i pitao zbog cega mu ovo treba jer provaljivanje necije sifre sa nekim programom donosi vise stete nego zadovoljstva time sto si usao na internetPoenta provaljivanja sifre wifia je da ne koristis hot point kada ti treba net negde van kuce i da saljes maskirane poruke....
Ni jedno nije opravdano, ali deca vole da budu hakeri, pa izgustiraju...
Dakle ima raznih programa za hakovanje wifia, ali su i oni vec sa nekim virusom koji otvara tvoj telefon za mnogo gore manipulacije nego sto ti mozes da smislis...
Da bi koristio Kali, prvo mora da nauci linux, a posle mu i nije vazan wifi...![]()
sta ces , slicni primeri su mnogo cesci od fer situacija.Vlasnik firme je imao firmu i pare a ja sam imao znanje.
Tip je priglup, žena mu je sredila da dobije donacije za zgradu i firmu (novinarstvo, mediji)
od UNMIK-a i sada ne zna šta će sa parama. Žena mu takođe radi kod okupatora (1500 eura).
Da je znao nešto malo o internetu stavio bi WPA šifru.
Ja sam završio fakultet, išao u rat, naređeno nam je da ostanemo na KiM i da će nas plaćati,
u suprotnom gubimo posao a onda kada smo ostali na KiM, posle godinu dana smo proglašeni
za tehnološki višak i najureni s posla.
Naravno da mi je tada značilo 15 e mesečno za internet.
I sad ti meni pričaš o moralu i poštenju.
Sto ne pitas coveka,mozda ti i dozvoli neku kolicinu neta besplatno.
Pa za to treba dase uci i uci da bi tako nesto uradio,a ne dadobije odgovor na forumu i da mu se prikaci na WiFi.Zato što dečko želi da bude moćni haker a ne prosjak
koji će moliti za neku količinu neta
Kolega, pitahSto ne pitas coveka,mozda ti i dozvoli neku kolicinu neta besplatno.
@asketa - koja je bila poenta provaljivanja tog interneta ? Zar je tesko placati internet na mesecnoj bazi ?![]()
Ili nisam video pitanje ili mi nisi poslao poruku,t.j. pitanje.Odgovorio bih.Coveku krivo sto drugi ima dobar net,a on bi malo da mu caprkne.Iz inata izgleda,nista drugo.Zavist.Kolega, pitah
al ne dobih odgovor
Kazem za njega ; pitao sam ga isto pitanjeIli nisam video pitanje ili mi nisi poslao poruku,t.j. pitanje.Odgovorio bih.Coveku krivo sto drugi ima dobar net,a on bi malo da mu caprkne.Iz inata izgleda,nista drugo.Zavist.